/ allmänt /

BETYG

hejhej :)

Eh idag fick jag mina betyg! Är väl hyfsat nöjd :) Jag kan ju alltid förbättra dom och tro mig det kommer jag göra ;) hade VG i bild, hemkunskap, teknik och språk. Resten G/G+.

Aw jacob är sjuk idag :( så jag tror inte att min updatering kommer att bli bättre idag, för jag vill ta hand om han. Han vaknade halv 3 inatt så då gick jag och mamma ner med han och då hade han 40 grader i feber :( inte kul. Haha men då sov vi på soffan iaf, också vakna jag kring 8 och passade han medans mamma duscha , rökte och satt framför datorn!

ajja nu måste jag koka makaronerna!
/ allmänt /

UPPDATERING

Hej : )

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har typ sett dh hela dagen ; ) hihi.
Snart kommer Evve, då ska vi se ännumer desperate housewifes! Det blir säkert lite bilder också som ni får se sen.
Men hon kommer säkert att vara är ganska länge så ni får kanske helt enkelt vänta tills imorgon! Då lovar jag att det blir bättre uppdatering :)

Ajja nu ska jag fortsätta att vänta på hon :)

/ allmänt /

JADU

Tjaa :-)

idag ar jag som sagt varit hos farmor och farfar! Vi kom hem kring 6 då for vi och hämta pizza! Mums : D hihi. Imorgon ska jag vara med evve och vi ska nog se desperate housewifes. Också har jag en liten julklapp till till hon =) btw, hur länge är det till nyår? ;o typ en vecka? ;p och jag vet knappt vad jag ska göra! Intekul. Iallafall vara med Evve också  får vi väl se vad vi gör.

Om två dagar är det Erik! Jag längtar ;D hihi. Jag måste verkligen fara...:)
haha men nu pallar jag inte skriva nåmer.