/ allmänt /

LÄXA

Hejj!

Idag har jag varit på skolan och allt. Haha orkar inte berätta om den, jag är så gymt skoltrött så skolan är mitt hatobjekt just nu hahaha.
Sen kom jag hem och försökte göra lite franska, men det går ju it! Jag måste ju ha hjälp av läraren?! Menmen, ska försöka översätta några texter snart. Sen ska jag göra matteläxan, äta middag och duscha. Sen se dh ♥ så det ska jag vara klar med 19.30 såatt jag kan se mkkkkkt!
Datorn orkar jag inte med heller, sitter mycket mindre, funderar på att ta bort bdb, pix, och sånt bajs såatt jag bara har typ bloggen och facebook. Haha också bloggaaaar! Det är typ mitt liv.
Menmen nu ska jag typ stänga av datorn, puss ♥
/ allmänt /

KUL

hej : )

Inatt så fick Johan också magsjuka.. Asså åå nu väntar jag bara på att jag ska få det :( fast när jag kom hem hade jag feber menmen.. Det blir skola imorgon iallafall om jag inte får magsjuka nu haha. Men får inte bli sjuk på fredag iaf? då äre ju valborg och då ska jag hitta på nå med Emma, Nina & Evve. Men vi vet inte vad än haha.
Men nu ska jag plugga sen se desperate sen äta sen plugga matte sen duscha sen sova haha.
Egentligen borde jag plugga på typ alla ämnen.. för vi har mkt prov!
Imorgon: kemiprov
på onsdag: hk-prov
på torsdag: franskaprov

och nästa vecka:
måndag: kanske talet
tisdag: Typ matte?
torsdag: kanske talet, också so-redovisning

Asså jag kommer att dö seriöst. Också ska vi läsa ut en engelsk bok också som vi ska göra både en skriftlig redovisning på och muntlig. :'( Haha det är synd om oss!'

aja puss ♥
/ allmänt /

LOPPIS

Hej!

Igår så for jag, mamma, pappa, johan och Oskar till Luleå för att vi skulle på loppis. Eller jag följde för jag hade fått pengar av mormor och morfar till skorna, så jag köpte ett par. Dock så fanns inte dom med läder i min storlek, så et fick bli ett par vanliga svarta med låg sula. Menmen jag är då nöjd :)
Sen for vi på loppisen men det var hemskt seriöst haha. Asså gå och trängas i ngn timme? Sen hittar man ju ändå inget, eller ja jag vill då it ha nå därifrån. Haha sen for vi på ica maxi.. Där hitta jag en desperate housewivesbox! Perfeeeect! Haha. Också hade jag kvar 300 från skopengarna så jag köpte!
Sen var det en väldigt dålig dag för mig igår, var skitsur :D hahaha :( jajajjjajajajajajajaja.

Nu har jag varit ute med Jacob iallafall också har jag pluggat lite no. Asså vi har typ tre prov nästa vecka?! USCH! Aja.... måste plugga nu eller nåt. Nej jag går och ser desperate, puss!