/ allmänt /

SKOLAAA

tjenis :-D

idag har jag varit på skolan! Vi hadu ju bara kortdag så det var skönt. Fast på engelskan gjorde jag ett prov... Hehhe. Men det gick bra. Fick VG på det , bara 5 poäng ifrån mvg :( menmen.
Hihi oh igår gjorde jag ett matteprov och jag kände att det gick väldigt bra det också! Vi får hoppas på det :) det har aldrig gått bra på ett matteprov för mig, för jag blir jättestressad när jag sitter där och då glömmer jag allt som jag har lärt mig, och bara chansar hela tiden.. Fast i vissa ämnen går det jättebra på proven? haha, som typ i franska får jag alltid vg eller mvg! det minsta jag har fått där är typ 2 poäng ifrån mvg? Tokigt värre. ;)

Imorgon så ska jag, evve, mamma, pappa, jenny, johan och jacob till arvidsjaur! Haha. Det är gympatävling då, jag ska tävla! Eller inte...:) hahaha min lillasyster ska tävla iallafall. Då är det ett äventyrsbad(fast det är egentligen inte så äveltyrligt) där , så vi ska bada :) Tror jag tar med min kamera så ;) Haha fast då får ni inte se på bilderna från badet iallafall hahaha tjockochful julia.

puss
/ allmänt /

TRÖTT

ååååh, nu är jag jättetrött efter en lång dag. Jag har iallafall tränat till matteprovet, franskaglosorna också har jag skrivit om kärlek. Haha bara föratt! Nejmen vi har ett kärlekstema på svenskan så vi ska skriva om det. Så jag har skrivit om tre saker, av sex saker! Så det går framåt :) hihi. Juste vi ska ju läsa en kärleksbok också, så jag får nog ta och läsa lite nu också... Puss ♥
/ allmänt /

MATTE

tjaaa.

Nu har jag kommit hem från skolan iallafall, och ringt till dagis för att få veta om jag fick en praoplats där, och det fick jag! Nog för att det är vecka 13 men man måste vara ute i god tid ;) och andra veckan, som egentligen bara är i tre dagar ska jag nog praoa på grillen, för jag vet inget annat ställe typ... Och det är lätt att få ju ;p hehe.
Men nu ska jag plugga lite matte! Vi har prov imorgon :( men det komer att gå bra! ;) haha. Får hoppas...

Menmen puss ♥