/ allmänt /

THE SWEETEST THING

Har varit hos emma och fifflat med håret idag! Har nyss sköljt ut det, så vet inte hur det blir, men säkert blev det bra :) Iallafall så är det (mest troligt) rött fortfarade, ville bara fräsha upp färgen inför imorgon! Jag tror att det blir riktigt bra.

Fick bara 5 timmars sömn inatt, somnade 05.30.. Värt det dock. Men nu är jag iallafall trött så ska lägga mig lite tidigare idag, ska jobba från 10-15 imorgon, vilket blir en ganska kort dag. Men det blir bra, då hinner jag duscha och allt sånt innan tjejerna kommer hit! Har dock inte jobbat på 6 veckor typ, så det kändes lite jobbigt.. Men spela roll!!

/ allmänt /

WE GOT SOMETHING TO BELIEVE IN

Har tillbringat min kväll i tväråsel hos emma! Hon gjorde det så mysigt i hennes rum, sen så satt vi bara framför datorn och pratade typ.. :) mys! Iallafal så funderar jag på att gå och lägga mig nu om jag orkar slita mig från datorn, eftersom jag ska jobba på lördag så vill jag kunna somna tidigare än vad jag har gjort dom senaste nätterna. Sen är det ju även nyår på lördag också ska jag jobba på söndag. Jag känner på mig att jag kommer vara lite trött, menmen! 
Mitt hår har även hunnit bli urtvättat/brunt så funderar på att fixa lite med det imorgon. Men dyyrt.. haha snål.

/ allmänt /

wanna try

Vaknade halv 12 och då gick jag upp direkt också höll mamma på att göra plättar! Så det fick bli frukosten, egentligen gillar jag det inte ens, men det var gott idag..

Nyss så kom jag hem från byn, mamma hade glömt att köpa lite saker så jag tog Jacob också gick vi upp på byn och köpte det! Han är världens skönaste lillebror, han var inte tyst en minut när vi gick alltså. Han pratar om jävlat allt, typ om saker han kommer ihåg från när han var mindre?! jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår typ..

Sötjacke när han precis hade lärt sig att cykla utan stödhjul!

Haha juste, han råkar typ alltid kalla mig mamma! Så jävla gulligt. Men jag är ju hans lillmamma :')