/ allmänt /

YOUNG GIRL IT'S ALRIGHT

Har som sagt varit hemma idag! Kring 12 så vart jag dock så jävla hungrig så jag gick till grillen och köpte mat. Nyttigt och bra. Sen så har jag även fått ett samtal av mamma där hon sa att hon hade pratat med några dagisfröknar på Jacobs dagis, fast på en annan avdelning, och Annci (min lärare) hade pratat med dom om jag fick vara där och gå lärling!! Det gjorde seriöst min dag! Så nu får jag hoppas på det bästa :)

Jag har för typ en kvart sen vaknat upp från min powernap.. kände att det var behövligt. Nu ska jag bara skriva klart en sak, sen hoppar jag i duschen och efter det så skulle det vara skönt att städa mitt rum... jaja vi får höras, byeee!

har även hittat en snygg klänning från sbt. Den skulle passa fint till nyår + hittade ett halsbans också. Får se om jag beställer det, är sugen!

/ allmänt /

my one and only

/ allmänt /

the one that got away

Idag så har jag haft så otroligt ont i huvudet, åh det är så jobbigt. Trodde jag skulle dö i slutet av dagen, men när jag somnade på bussen så gick det om. Sov riktigt hårt, hahah nice. Har även gjort NKprovet idag, men det gick inge bra alls. Hoppas jag får E på det iallafall!

Just nu väntar jag på Emma som ska komma till mig på en liten stund, sen ska jag bjuda henne på wienernougaten som jag har gjort!

var bara tvungen att ta med bilden på katten, han var lite gullig