/ allmänt /

NEW YEAR

Har duschat, handlat, packat och sett klart en film idag. Snart kommer Matilda och hämtar upp mig eftersom jag ska fixa hennes och Moas hår, och sminka Matilda. Efter det så far jag direkt och äter med tjejerna! Blir bra, ses nästa år xD
Ni får en liten bild från julafton hehe
/ allmänt /

FINMIDDAG

Gjorde trerätters igår med Erika som vi bjöd Jossan och Elsa på! Till förrätt så blev det vitlöksbröd med tomat och mozarella, varmrätt plankstek och till efterrätt chokladfondant. Måste jag nämna att jag och erika var så sjukt stolta så vi typ dog (varje gång vi lagar mat smakar det anus (vilket fint ord jag använde)). Sen for vi ut en sväng men det var inte så himla rivigt... Somnade kring 4, sen vaknade vi 11, städade och gick och käka pizza, standard. JAJA snart kommer kussen som ska sova här, blir nog en myskväll (hoppas att vi ska spela the sims). HÖRS
svar ja, jag hetsade med jordgubbssåsen, men det är endast för att jag skulle kunna gifta mig med den
/ allmänt /

DET SPELAR JU INGEN ROLL OM JAG FLYR BORT FRÅN ALLT OCH EN GÅNG FÖR ALLA BLIR FRI

.
.
Bjöd Erika på frukost imorse, då fick vi lite tid till att umgås å bara prataaa. Varför har man alltid så mycket att prata om. Det tar ju aldrig slut. 
Sen for vi till favoritfarmor och åt middag. Ska lära mig laga mat som hon, mormor och mamma när jag blir stor ☆ okej det kommer aldrig gå. Jag kan göra spagetti och köttfärssås samt taco. Men där tar mina matkunskaper slut :)
min fina lilbro... kommer inte klara mig utan honom när jag någon gång flyttar hemifrån! Han om någon kan få en på bra humör, han vet vad han ska säga ;-)