/ allmänt /

UMEÅ

Jag har haft det väldigt bra i helgen! Igår när vi kom dit gick vi på stan en sväng, hittade dock bara 3 tröjor och ett halsband, också såg jag en parfym som luktade så.jävla.gott. Åh. Måste köpa den. Fast borde inte. Har redan för många. Jaja, idag har vi varit på kursen som faktiskt gick ganska snabbt! Sen for vi på subway och köpte en macka (och en cookie såklart♥) och sen så gick bussen hem! Var hemma i älvsbyn ca halv 9, så det var ju ändå ganska tidigt!
NUUU ska jag sova, är så grymt trött! VI HÖRS
 
/ allmänt /

-

Hallooj!
Har kommit hem för en stund sen efter att ha varit ute och ätit mat med min bff!!! Ska bara byta om, och sen ska jag cykla iväg till jobbet! Imorgon så bär det av ganska tidigt till piteå för att sen hoppa på bussen till umeå. Där ska jag gå bamseutbildningen som är på söndag, och imorgon så blir det nog mest att gå på stan! Jaja, lät ju dock inte få nån uppdatering under helgen, så vi hörs när vi hörs! PUUUSS
/ allmänt /

IT'S BACK

Igår så var jag som vanligt på förskolan, och sen på kvällen var det dags för bamsegympa! Dock så gick det väl sådär, dom ville inte riktigt lyssna också är det så svårt att säga åt dom.. Iallafall så var det timmerjoggen idag på förskolan, och jag hade fått äran att göra några otroligt fina medaljer! Men min kreativitet var inte på topp, så dom vart inte fina alls! Men dom blev ändå nöjda såå!
Har nyss varit och hälsat på Mona och André eftersom dom har kommit hit nu och ska stanna här nån vecka! Kulkul! Och nuuu ska jag se true blood, ååh ♥ har saknat mina älsklingar! Jag håller på att svimma varje gång jag ser Eric (eller Alexander Skarsgård dåå) för att jag hyperventilerar.. VAAAAAARFÖÖÖÖR SKA MIN ÄLSKLING BO PÅ ANDRA SIDAN JORDEN OCH VARA TYP 20 ÅR ÄLDRE?!?!? (ni får inte tro att jag är konstig, han är perfekt bara)
här är en till liten söt kille som jag fick med mig hem i måndags! Lyllo mig