/ allmänt /

WHEN I SEE YOU SMILE

Hallåå! 
Längesen det var jag skrev ännu en gång. Men som sagt så händer det inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Mest är det med skolan, men snaaaart så är det sommarlov. Om jag inte har nå rester eller så så får jag sommarlov den 31 maj, och det är ju verkligen inte länge kvar. 24 skoldagar, och några av dom är på praktiken. Det går snabbt! 
Näe men i helgen gjorde jag inte så mycket, hade sleepover med Emma. Fast vi (jag) somnade väldigt tidigt. Nattugglan julia :-):-) 
Idaaag så har jag endast idrott och engelska, har muntliga nationella prov. Men det går nog bra! Åker dessutom hem med 14bussen så det är skönt, när jag kommer hem planerar jag att se hemlock grove som är såå bra. Bill Skarsgård ♥
 
Nej men nu ska jag ta och klä på mig sen så ska jag dra till bussen. PUUUSS
/ allmänt /

FERRE

hellooo!
Just nu så sitter jag och väntar på Erika, ikväll så tror jag att det blir lite partyparty, känns som att det var längesen sist hähä. Nä men är astaggad såå får hoppas att vi får det kul :):)
 
Idag har jag inte gjort så mycket, sett på teen wolf (som förövrigt är SJUKT braaaa, såg hela säsong 1 på en dag...varför gör jag så ens) och pluggat lite. Är snart klar med rapporten, så det är grymt skönt. Känns som att den har varit så stor och legat på mina axlar i flera månader... Åh. Men nu ska jag leta efter nå kläder, byeeee!
/ allmänt /

8.52

Hallåååj! 
I helgen har jag jobbat, så har inte hunnit eller orkat uppdatera. Har dessutom aldrig något intressant att skriva om haha ;-) Nu är iallafall lovet slut och jag ska fara till bussen på typ en stund. Fyy, inte taggad alls. Men nu är det bara ca 8 veckor kvar sen är det sommarlov! Åh så sjukt skönt. Längtar tills jag får börja sommarjobba och tjäna massor med pengar! 
Men nu ska jag ta och göra mig klar, hööörs! ♥
Under lovet har jag dock hunnit gå på bio med Jacke dåå. Vi såg croodarna (tror jag den hette) och den var superduper bra! Höll på att börja gråta där mot slutet :')
Har käkat på h2h med lite tjejoor
ätit frukt och choklad med Jennyyyyy ;-)
Och varit på middag hos Jossan med Erika, Elsa och Carro! Där åt vi massa mat och gotta och såg hockey och jag sprang mest runt med hamstern kändes det som. Vill ha en egen hamster nu.