/ allmänt /

-

Halloj!
Igår så gjorde vi inte så mycket spännande på skolan. Vi planerade för nån dag som vi ska ha med ettorna typ. Också gick jag och några till och beställde studentmössor! Otroligt tidigt, men man får dom ju inte förens typ nån månad före studenten såå... 1300kr gick den på, men jag är vääldigt nöjd. Hoppas bara den är lika fin irl.
Sen så gick jag och Erika ut på byn lite när det var kvällsöppet, hittade dock ingenting. Idag så går jag 8-16.10 så det suger ju, extra mycket idag när jag kommer hem 17.30 och börjar jobba 18.... Ska jobba hela helgen. Kommer bli väldigt tungt, är så trött efter i veckan. Dessutom så kommer det vara typ jättemycket fotboll så det är ju bara roligt :):)
Nä men nu ska jag börja dra mig mot bussen, puss!
 
/ allmänt /

17.21

Hallå! 
Idag var det en trött tjej på skolan. Skulle egentligen ha slutat 16.35 men jag fick en väldigt tråkig migrän så jag for hem kl 14. Sov heela vägen hem på bussen, sen tog jag en huvudvärkstablett och la mig och vila här hemma och nu så är migränen borta. Väldigt skönt. Hatar det innerligt, önskar att jag aldrig mer behövde ha migrän. 
 
Har ätit middag nu också, så nu ska jag inte göra så mycket. Skönt nu från början då man inte har börjat få nåt att plugga på, men det lär ju komma det också..... Ajaa nu har jag inte så mycket mer att berätta så vi får höras nån annan dag. PUSS
 
/ allmänt /

21.33

Igår så blev det gomiddag hos Hanna! Hade jättetrevligt också var det ju väldigt god mat ;-) senare under kvällen så for vi på fest men for hem rätt snabbt igen. 
Idag så har jag, mamma, jenny och oskar varit till luleå på storheden och gått runt där lite. Hittade en tröja samt lite bättre pennor att rita med, hehe. Så kan väl inte säga att jag storshoppade direkt. Men jag köpte ett par byxor från carlings egna märke för nån vecka sen, också har jag faktist hittat ett par skor!! Det händer inte allt för ofta, är jättekräsen på skor, hittar aldrig några jag gillar.. Jajaaaaa,,,,,,, har väl inte så mycket mer att berätta. Imorgon börjar andra skolveckan och jag börja köra strikt med kolhydraterna igen. Har fuskat litegrann sista veckan före skolan och nu i veckan när skolmaten är så himla svår. Men får försöka klämma i mig lite mat på skolan även fast jag verkligen hatar maten där haha. Går ju så långa dagar :(:( 
OCH VET NI? Nästa vecka så börjar jag äntligen om praktiken. Åh. Har som inte tänkt på det på hela sommaren men nu känner jag att jag verkligen vill komma in i rutinerna där igen. Trivs ju så himla bra! 
 
Men nu ska jag iallafal lägga mig och sova, är väldigt trött. PUSS