/ allmänt /

challenge

Såg ju nu att jag inte hade så himla många bilder från juldagen.... Men ni får några få av dom som blev ok ;-) Blev även så att vi for ut igår, då rocka vi challenge. Hade väldigt kul, även om det var lite stökigt där haha. Men jag känner att jag måste ut där nån mer gång iallafall, för att ge de en andra chans, hehe.
 
 
 
 
 
 
/ allmänt /

julafton

Hade en vääldigt bra julafton. Mormor, morfar, farmor, Oskar, Matilda, Nicklas, Moa och Axel var här, så vi blev ändå rätt många tillsammans med våran familj. Dessutom så fick vi jättefina julklappar, vi har alldeles för snäll släkt ibland känner jag... Vi fick som mest "smågrejer", förutom EN RESA TILL NICE!! Åh. Har dock vetat om detta i ett par månader. Haha. Blev ändå otroligt glad, och det är skönt att inte behöva hålla det en hemlighet längre. Vi ska åka 14 juni, 2 dagar efter studenten. Sen så stannar vi till 25 juni. Så det blir ändå 11 dagar. Av bästa Erika så fick jag även en rattmuff!! Haha så häftig. Nu skulle jag ju bara ha en egen bil då ;-)
 
Igår så var vi även ut på hotellet. Jag hade så jäkla kul!! Det var mycket folk, så träffa massa roliga människor. Asroligt! Ska lägga ut lite bilder från det, men jag gör det lite senare.
Nej nu ska jag kika runt lite på bloggar, hööörs!
 
/ allmänt /

KÖRKORT

Jag känner ju nu att det var ett bra tag sen jag skrev. Har väl inte hänt alldeles för mycket sen sist, har kämpat på med allt plugg och alla körlektioner och det var riktigt jobbigt där ett tag haha, men nu har det lugnat ner sig massor. Teoriprovet hade jag i torsdags, där jag var så nervös så jag börja typ att gråta haha, och uppkörningen hade jag igår. Jag tror aldrig jag känt sån lättnad som när han sa att jag hade klarat det. Höll typ på att börja gråta även då. ÅH! Så sjukt lycklig, nu är det över och jag kan slappna av och vara friare än någonsin. (poetisk där).
Igår så spenderade jag stor del av dagen i bilen och även idag har jag kört runt på lite folk, haha. Har även lämnat in (typ) sista läxan innan lovet... Julklapparna är snart inhandlade, på fredag så tänkte jag dra till stan och köpa de sista julklapparna. Här hemma så blir det full rulle under jul. Min moster och hennes familj, min morbror, farmor, mormor och morfar, också våran familj då, ska vara här hemma. Men det blir nog väldigt, väldigt bra. Min kusin Axel trodde visst att det skulle bli den bästa julen, sötungen.
 
Men nu så ska jag gå och sova, är heelt slut efter allting nu. Idag så var jag även på praktiken och vi var i pulkbacken när vi var ute, så har sprungit mest upp och ner. Älskar att åka madrass!! Så då vet ni det iallafall. Nuuuuu ska jag sova. PUSS
för två helger sen så sov jag även hos mormor och morfar. Mys
Har även varit ut på krogen för första gången!!
håret mitt har även hunnit bli mörkbrunt. Ok det hade väl hänt ett par saker sen sist, men jajjaaaa!!!