/ allmänt /

GREYS ANATOMY

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket alls. Ganska skönt faktiskt. Har varit barnvakt åt Jacob när mamma jobbade, sen städat och strosat på. För nån timme sen beställde jag dessutom en tv, hdmi-kabel, väggfäste, tangentbord och mus också. Så då kan jag koppla i datorn och köra netflix där! Blir perfa tror jag :-) dessutom fick jag allt för ett sjukt bra pris! Så jag är nöjd.
 
Imorgon så ska jag ha en liten tjejmiddag, det blir nog mycket mysigt. Enda nackdelen är väl att jag inte kan laga mat </3 förra gången jag och erika laga mat blev det dock ganska bra. Jag lever på hoppet iallafall. 
 
Näe men nu ska jag se lite greys! Åh så bra det är. Såg om 3 första säsongerna för några år sen, och nu har jag börjat se igen. Vill typ gifta mig med alla. Ja. Men vi hörs. PUSS
Bild 1. Påväg till mommo och moppas stuga. Bild 2. Tårtan som jag bakade till Johans födelsedag. Den blev god.
 
/ allmänt /

VÅR

Har varit ute i finvädret idag! Vi drog till mormor och morfars stuga och grilla korv och mös på :-) For även ut med skotern en snabbsväng. Sen när vi kom hem så for jag och mamma på nya floristen där jag hittade blommor och en ljushållare. Sen in på coop där jag hittade hårfärg! Men nu ska jag inte köpa nå mer. 
/ allmänt /

HOLD ME

Idag har det varit väldigt lite barn på dagis, men det är ju faktiskt skönt det också. Ganska stor skillnad från igår då det nästan var alla! For hem, somnade, vaknade, åt middag och sen körde jag dit igen, men då för en pträff. Kul att få vara med på, är ju faktiskt intressant. Dom två timmarna bara flög iväg. Då nu sitter jag här och är alldeles jättetrött och ska snart lägga mig och se på lite greys. 
Imorgon så är det skola och sen så får jag lov. Fast jag ska som sagt jobba i helgen, men efter det så. Så otroligt skönt! Men vi får höras, puss ♥