/ allmänt /

NOTHING LIKE US

Känner att det går framåt för mig på bloggfronten. Eller kanske inte. Men mitt liv är så himla underbart och intressant just nu så har helt enkelt inte tid (Läs: somnar framför tvn så fort jag kommer hem från skolan/jobbet). 
 
Nu väntar jag iallafall på att min finfina kusse ska komma hit, förhoppningsvis sover hon över oxå. Vi får väl seee, imorgon är det dagis iallafall som vanligt, skönt det :-) 
här får ni en bild på kissen.
/ allmänt /

THEY DONT KNOW ABOUT US

Hellooo! Igår hände något otroligt ovanligt och sällsynt. For alltså och träna med Erika. Men det kändes bra. Iallafall så idag har jag varit på dagis. För några timmar sen så var vi och hälsa på Lea! Myspys, finns typ ingen sötare.. När vi skulle ta och gå hem så drog hon på sig en sko och en mössa och skulle följa. Skönunge.
Har läxa att göra men jag har ingen motivation att göra den alls, så jag gör helt enkelt så att jag skjuter upp det. Får ändå ingenting gjort. Imorgon är det fredag, jag jobbar på kvällen och lördag mellan 11-19. Sen så tar jag helg. Tur att jag är en hårding annars skulle jag typ gå och ta självmord nu. Är.så.trött. Men snart är det lov, nog klarar jag mig tills dess ;-)
Ps. Jag vill att mitt rum ska se ut så här så nästa lediga helg ska jag ta och fixa det, ok? måste bara köpa typ lite saker 
 
/ allmänt /

BENEATH YOUR BEAUTIFUL

Idag har jag städat mitt rum, varit ute på byn och varit ute och gått. Samt ritat och börjat på engelskaläxan. Dessutom har jag haft min ätardag idag, men var inte sugen på nå så köpte ingenting. GOOD GIRL. Känner mig duktig idag. Har slängt ut min gamla tv. Är jävligt sugen på att köpa en ny och köpa en ny dator och köpa en ipad. Lär bli att jag köper inget av det. Kanske ändå är bättre att spara pengarna.