/ allmänt /

det kommer aldrig vara över för mig

Igååår så var jag på Ikea, som jag längtat efter sen förra året ungefär... Gick alldeles för mycket pengar! Men jag köpte en ny säng dock. En 140cm, som är såå skön. Köpte även en malmbyrå plus glasskiva, ett sängbord, också lite småstuff. 
 
 
 
/ allmänt /

WE CAN SAY WHAT WE WANT

Hallååå!
Just nu så är det väldigt lungt i huset eftersom mamma och alla syskonen är i Lycksele. Ganska skönt ett tag, men det blir rätt fort tråkigt hehe. Tur netflix finns ;-)
Idag har jag jobbat mellan 16-22.30. Skönt pass, på kvällarna är det samma rutiner varje gång så timmarna går snabbt. Dessutom får man sovmorgon, och slippar hjälpa till att bära in varorna haha. Lat.
 
Imorgon så jobbar jag mellan 14-20, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hela dagen går ju som bort!! Jag vill fara på biblioteket och låna en bok. Vet inte vad som är fel på mig för jag är jättesugen på att ligga och läsa.
Å idag är det en vecka sen jag har ätit socker i någon form (med undantag när vi var på suzie q's). Inte ätit potatis, pasta, bröd eller socker så känner mig väldigt duktig. Dessutom visar vågen ett väldigt bra start :):) Nu får jag hoppas att jag kan hålla mig borta från allting en längre period..
 
Jajaaa, nu ska jag gå och sussa. PUSS
/ allmänt /

SUZIE Q'S

Igår var min första lediga dag på väldigt länge kändes det som hehe. Jag tog tillvara på det och gjorde nästan ingenting ;-)
Lite senare på kvällen så for dock min familj + mosters familj till luleå för att äta på Suzie Q's. Jättemysigt var det! Skulle kunna flytta dit ungefär för att det var så snygg inredning. Åh. Efter maten som var jättegod så for vi på ica maxi en snabbsväng och sen hem igen. 
 
Nuuuu så håller jag på att göra mig redo för att fara på jobbet, ska jobba helg även denna helg. Men nästa helg är jag ledig!! Då är det även pdol men är lite osäker om jag ska fara.
PUSS