/ allmänt /

SHE'S NOT ME

Igår så var det då påskmiddag hos Matilda som varje år. Väldigt gott som vanligt, och självklart åt jag ihjäl mig på efterrätten. MUMS. Senare på kvällen så kom Jossan och Elsa hit till mig, sen så for vi ut på kanis. Hade en sjukt rolig kväll! Det var lagomt mycket folk och bara braaaa. Men bilderna från det får ni sen. Jag ska ta och göra mig i ordning,  för ska på bio sen med Jacke. Så vi hörs, byeee!
/ allmänt / bilder /

INKÖP

// Drömfångare - 50kr från presenten // Orofluido -189kr från Divine // Hårspray -179kr från divine // Skal - 79kr Glitter // Converse - 699kr från Åhléns //

Lite shopping från i veckan, har även köpt en tröja och lite småsaker, men kände inte att det var värt att ta kort på! Var tvungen att köpa drömfångaren för har drömt så sjukt mycket mardrömmar på senaste tiden och inte kunnat sova bra, men när jag köpte den blev det på riktigt mycket bättre! Finns ju dock en liten chans att det är inbillning, men jag sover ändå bättre såå den får då hänga kvar ;-)
/ allmänt /

NALTA BILDEN FRÅN I HELGEN

Nu har jag looov! Äntligen säger jag bara. Har haft så sjukt mycket i skolan, har dock lite kvar men det kan jag fokusera på efter lovet. Åh. Är sjukt soligt ute idag också. Men ska dock jobba kl 14-22, men det är bra med lite extra pengar. Sen ska jag inte jobba nå mer förens sista helgen på lovet. Skööönt. På lördag blir det iallafall påskmiddag hos matilda som jag taggar till, funderar på att inte äta nå tills dess så jag kan äta mycket. Men får se hur det blir med det. 
Nä men nu ska jag ta och hoppa i duschen, hööörs!