/ allmänt /

LILLKISSEN

Jag dör så gullig
/ allmänt /

YOU AND I, WE WERE BORN TO DIE

Nu har jag sommarlov och det är huuur skönt som helst! Dock så har jag den bara i ca 2 veckor innan jobbet börjar, men det ska bara bli roligt :)
 
Idag så har cyklade jag iväg till förskolan för att bjuda på glass och ge fröknarna en present som en liten sommaravslutning. Längtar ju redan tills hösten. Sen så kom kusin Emma. Vi har hunnit vara och äta på ekbergs, sett på tv, sovit, ätit glass och varit ute på byn! På byn så hittade jag ett väldigt fint läppstift och en jeansjacka som jag är supernöjd med, dessutom så kosta den endast 280kr!! 
Efter det så åkte jag bil med Rasmus, Jossan och Elsa ett tag, mys! Känns verkligen att det är sommar nu. Dock så är det lite för varmt för mig, gillar inte när det är för varmt haha. Ja konstig. 
 
När Emma var här så bokade vi även biljetter till baksmällan 3 som vi ska se imorgon i Piteå! Men vi far dit tidigare för att shoppa lite. Niiiceeeee.
 
Ps. Jag kan inte hålla mig, måste bara berätta att imorgon så hämtar vi hem en liten kisse!!! ÅÅH är så taggad och glad och ja. 
/ allmänt /

WILL YOU STILL LOVE ME?

Måste bara få visa hur det ser ut i min lilla alkov just nu. Köpte en kristallkrona idag på floristen som jag är sjukt nöjd över! Och en rosa vas med en liten blomma. Inte en äkta såklart, dom dör så fort dom kommer i närheten av mig. 
 
Dessutom så var det stadsmaran igår. Sjukt skönt att få det bortgjort, när jag har gruvat för det sen i höstas typ. Men det gick bra. Jag, Carro och Elin gick tillsammans så vi tog det lugnt. Nu är det bara lite skolarbete som måste göras klart. Endast 1 skoldag kvar, och två praktikdagar, sen så är det över. På torsdag får jag sommarlov. Iallafall i 2 veckor innan jag börjar jobba! åh. Det är snart över.