/ allmänt /

19.44

Heeeej!
Livet är stressigt med ändå helt ok. Pluggar väldigtväldigt mycket. Körkortet känner jag just nu att jag lika gärna kan skippa för det blir så jäkla stressigt. Kan inte släppa det under en enda sekund på dagen. Sen har jag 2 ganska stora uppgifter i skolan också.... Åh. Aja, snart är det ett välbehövligt jullov och då lovar jag att då ska jag inte tänka på att plugga en enda sekund! 
Imorgon så är jag ledig, så då har jag bokat klipp och färgningstid, ska bli sååå skönt att få bli lite ompysslad hehe. Annars så hade jag tänkt gå på bemanningsenheten imorgon och skriva in mig, så jag äntligen får börja springvicka lite! Ska bli jätteroligt att få komma ut på lite olika förskolor och förhoppningsvis skolor också så man får se lite nytt. 
 
Till helgen så ska jag pluggaplugga men förhoppningsvis blir det lite party också. Kanske julpynta klart också, om jag inte hinner göra det i veckan redan haha. Har satt upp julgardiner och ljusstake, och bara deee är så mysigt! Åh. Men nu ska jag se om papi kan sätta upp min otroligt fina kristallkrona som jag fick i present. Puss ♥
 
Fick denna fina kopp från min fina lillebror när jag fyllde år
 fick även denna underbara body mist av mina kusiner, den luktar sjuuukt gott! 
/ allmänt /

18

Hellooooo!!!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev. Jag har iallafall färgat håret. Blev nån brun färg som redan ser urtvättad ut, men...... Känns väldigt skönt med något nytt iallafall! 
Igår var det dessutom min tur att bli 18 år!! Hade verkligen en suuuuperbra födelsedag. Fick alldeles för många fina presenter, min släkt och mina vänner är faktiskt lite tokiga! Faktiskt väldigt tokiga! Och ganska bäst också. Dagen började också med att jag låg vaken i min säng och väntade på att min familj skulle komma och sjunga för mig. Låg och väntade i en halvtimme. Vaknade halv 7, av mig själv, på grund av att jag var exalterad typ.
Gjorde klart mina tårtor, men jag blev som it riktigt nöjd med någon av dom egentligen. Men fick iallafall prova mina nya utstansare som jag fick, och det gick väldigt bra.
 
Senare på kvällen så vankades det fest, så jag, erika och jossan förade lite i fransmännens hus, sen kom det dit lite till girls. Sedan for vi på fest och jag var hemma strax baki halv 4. Hade iallafall SÅ kul. Nu tror jag Erika kom, så vi ska ta och mysa lite. PUSS
 
/ allmänt /

wild child

Idag fyller mamma år!! Grattis fina mami ♥ Jag gav pappa den brillianta idén om att vi borde köpa henne en köksmaskin, and so he did! Mamma är ju inte den enda som är glad kan jag säga ;-) Har provat baka med den idag och den är underbaaar. Love it. 
Idag har jag varit i skolan för vi hade etnicitetprov, och det gick faktiskt helt ok. Det var jättebra frågor som inte bara var faktarelaterade, och det kan ju vara skönt för en gång skull! Kom hem kl 13, så då gick jag, mamma och jacke på h2h och åt lunch. På skolan var det fisksoppa så åt ej det. Man fick dock glass vilket gjorde mig väldigt förvånad. Men glad.
 
Idag är det dessutom 1 år sedan jag blev glasögonorm! Asså fatta va tiden går snabbt?!?! Cant. Handle. It. På 11 dagar blir jag myndig, och till helgen så ska jag nog färga håret. SÅ TAGGAD! Ska höra med pappa om vi kan övningsköra ikväll, det är ju så roligt...... också måste jag köra mycketmycket nu så jag får körkortet så snabbt som möjligt! Aja, vi hööörs 
Måste ju bara säga att denna pojke har lite roliga utlåtanden ibland. För någon vecka sen så låg vi i sängen och kolla på tv, då börjar han fnittra och jag frågar vad han skrattar åt, då säger han "Jag tänkte på en kamel som red på en häst". Jaja okej. Idag så höll han på med en sak som släppte glitter som han fick i ansiktet och på kroppen så började han sätta massa glitter på sig själv och blev exalterad och sa "om vi släcker nu kommer jag vara som en discokula". Haha. Konstiga lilla du :*