/ allmänt /

Let me be your ruler

Halloj! 
Händer väl inte allt för mycket just nu under lovet, men det är ju faktiskt ganska skönt det också. Igår så var jag till Mari och Lea, bakade pepparkakor och övningskörde. Idag har jag läst i körkortsboken och typ halvsovit hela dagen haha. Ska på körlektion lite senare också. Imorgon har jag körlektion även då, och efter det så ska jag jobba. 
Har egentligen inte så mycket att skriva, så vi höörs
 
/ allmänt /

piteå havsbad

Äntligen så är det lov!! Igår så kom jag hem 10.50, så då for jag och handla lite på byn sen for jag och pappa ut och åt på tresco. Så jäkla gott och kul att få fara å luncha med pappa för en gångs skull! Sen for jag hem och såg ett tag på tv sen så for jag och hämtade Jacob på skolan. Sen gick vi hem, råkade somna där ett tag sen så for vi till Moa och Axel som fyllde 10 år! Åt middag där, sen så for jag och jobbade. När jag kom hem så la jag mig typ och sov, hehe. 
 
Idag så har jag, mamma, mina syskon och Oskar varit på piteå havsbad, på äventyrsbadet där. Tänkte först inte följa, det kändes inte så lockande haha men följde ändå och det var ett bra val! Det är ju sååå kul där. Vi var där i typ 3 timmar sen så for vi och hälsade på moster Mia och Mats! Alltsåååå deras stuga!! Så jäkla fint. Sen for vi på lite affärer innan vi for hem, så var väl hemma där kring 17-18. Har hunnit äta middag och städa sen jag kom hem, så nu har jag hela kvällen till att göra ingenting. Ganska skönt faktiskt! Suger dock att jag inte är 18 än, men nu är det bara 21 dagar kvar!! ;-)
 
 
/ allmänt /

sakta vi går genom stan

Har väl egentligen inte hänt så mycket sen jag skrev sist. I helgen så jobbade jag, och det var sportringen cup på ishallen vilket betyder att det var väldigt mycket folk hela helgen. I söndags så hade vi ett lag, och det brukar ju inte vara något problem när alla brukar ta typ skrov, men nopeeeee!! alla hade olika så det var bara kaos ;-) 
Fick iallafall sluta kl 19, och det var guld värt. 
 
Igår så åkte jag och Emelie in med den tidiga bussen till skolan för att prata om bf för 9or kl 9. Så.Himla.Ovärt. Det var typ 90 personer (vilket jag tyckte var jääättemycket) och vi sa inte ens nå viktigt haha. Gjorde samma sak kl 14, och efter det så gick vi in till stan. Jag betala nämligen handpenningen till resan! Åh så taggad.
Igårkvälls så kom Erika så jag fick intervjua henne, sen så surra vi och drack te. Vi kollade även på gamla och fula bilder. Hehehee. 
 
Idag så har jag varit ledig som vanligt. Dagen har jag spenderat med att göra läxor, hälsat på Mari och Lea en snabbis och varit och ätit på Café storgatan med mamma, pappa och mormor. Sen så har jag även bakat morotskaka och gjort middag till mig och Jacke. Nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll. Men vi hööörs!