/ allmänt /

FOR ONCE I BELIEVED

Hellooo! 
I fredags så började jag dagen med att göra mitt sämsta prov någonsin tror jag. Blir glad ifall jag ens klarar det. Sen på svenskan så höll jag tal åter igen, det gick väl okej. Man blir bara mindre och mindre nervös efter varje gång man håller tal. Kände dock att innehållet kanske inte var super.... hehe. Sen så gick jag och Elin på stan och då kände jag att jag var värd en ny, jättemysig pyjamas och ännu mysigare tofflor! Som att gå på moln! Sen på kvällen så gjorde jag verkligen ingenting. Låg halvdöd i soffan ungefär, sen somnade jag typ före 22. 
 
Igår så for jag och bada!! hör och häpna. Jacke ville bada så vi och kusinerna Moa och Axel for och bada ett tag. Var faktiskt väldigt skönt. Sen på kvällen så for jag och Moa till mormor och sov över där. Det är ju alltid lika mysigt. Mormor och morfar är bäst. Idag så for vi en sväng till piteå, bara för att gå på rusta och alla affärerna där borta. Vi fikade även på trend cafe, tycker det är väldigt mysigt! å jättegott fika såklart ;-)
 
Nu sitter jag med en färgbomb i håret och har precis skickat in en läxa, har bara en halv läxa kvar sen är jag väl läxfri tills imorgon hehe. Skönt. Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova, har kommit in i nån period där jag är trött 24/7. Det går väl över någon gång.
tycker även denna bild stämmer bra
 
 
/ allmänt /

counting stars

Har varit lite dåligt med uppdatering, men har som haft fullt upp senaste veckan känns det som. Massor med läxor också lite helgjobb på det, också jobbade jag igårkvälls med Jennifer. Men det är alltid bra med lite extrapengar! Ikväll så har vi varit på byn när det var kvällsöppet. Jag fyndade en jäättefin skål, en tjock uggla, ett doftljus och en parfym. Det var ju otroligt längesen jag köpte en parfym så kände att det var dags nu! Cherry in the air fick det bli och jag är väldigt nöjd eftersom jag har velat ha den ett bra tag :-)
Men imorgon kommer bli en väldigt jobbig och tråkig dag haha, åka med tidiga bussen till skolan, göra prov, ha hål i tre timmar, samhälls, sen hålla tal i svenskan, sluta 15.30 och vänta till 16.20 bussen. Fredagar är med andra ord inte min favoritdag! Favoritdagen är lugnt tisdag, eftersom jag är ledig dåå ;-)
 
Men nu ska jag sovaaaa, äntligen hehe. Har längtat hela dagen efter det. Roligt liv. 
Hade höga förväntningar på snapple. Den levde inte riktigt upp till dom. Min pink lemonade som jag gör själv blir faktiskt godare. 
 
 
/ allmänt /

21.04

Dagen började med att jag försov mig till halv 7 och började kl 7, men hann ändå såklart. Men hela dagen har jag varit jättetrött haha, höll typ på att somna när vi hade avdelningsplanering... Sen har jag inte gjort så mycket, våra kusiner har varit här och ätit palt, så har haft paltkoma tills nyss haha. Sen har jag träffat Erika en snabbis! 
Nu står min katt på mig och vill sova lägga sig på datorn, så bäst jag plockar bort den och kryper ner med lejdkatten! (inatt vaknade jag dessutom av att hon hoppade rakt in i en hylla som jag har ovanför sängen,hon tänkte vara smidig och hoppa upp på den men misslyckades så hon flög ner på sängen igen haha)
 
NATTI
ps bilden har inget med inlägget att göra den var bara fin