/ allmänt /

Im happy

 
Alltså shit så fort veckorna går! Kan tiden stanna lite? Bara lite. Är ju trots allt väldigt skönt att det går så fort. Inte länge kvar alls nu.
 
I fredags så var jag jättetrött trots att jag hade vilat både påsklovet och sen när jag var sjuk, men jag blir aldrig pigg hur mycket jag än vilar! Så jag och Mattias tog det bara lugnt, såg film och köpte godis. Somnade dock under filmen, trots att jag fick bestämma film. Lördag så drog jag och Emma iväg till Piteå för lite shopping. Var verkligen i behov av ett par byxor och lite partytoppar och det hittade jag. Är sjukt nöjd. Sen åt vi mat på blå ängeln, mmmh.
 
Sen hem och fixa mig, därefter begav vi oss till fransmännens hus där vi förade lite. Myspys när man kan sitta ute så länge utan att frysa ju! Hade jäkligt roligt hela kvällen. Det var bra både på förfesten och på forum, roligt folk träffade jag hela tiden. När dom stängde så promenerade jag till Mattias, hoppas att han tyckte att det var kul att få hem en odräglig tjej. For hem typ 8?? Så stackarn fick fortsätta sova när jag hade gnisslat så mycket tänder och så att jag fick fara hem till mitt nässpray (kunde ej andas).
 
Jag somnade om hemma, duschade, åt och allt sånt. Sen for jag tillbaka till Mattias, så då gick vi och hämtade hem hans bil, sen så tog vi tag i städningen, det var verkligen dags. Det blev rent och fint, hoppas att det hålls så några dagar iallafall, men det kanske är lite svårt när det är två killar som bor där.. Nää nog tror jag på dom ;-)
Sen for vi till hans mammas och pappas hus för att mata deras hundar, gick omkring lite där.
 
Sen så for vi hem till mig för att käka lite grillat. Mycket gott var det. Tycker lite synd om Mattias som inte hade nån aning om vad han gav sig in på när han träffa mig, för min familj är lite tokig. Sen hem till han igen, där såg vi skräckfilm med Carro, Petter och Fredde. Somnade faktiskt inte?! Otroligt. Sen slog vi igång hundraåringen. Då somnade jag. (Märker nu att min blogg handlar mycket om mina sov-vanor och Mattias. Ber om ursäkt för det.) (men ni behöver inte läsa om ni it vill) (förstår om ni inte orkar för detta blev ett långt inlägg.)
 
Idag så hat jag haft mitt gymnasiearbete! Det känns som att det gick bra. Inga svårigheter, är i princip hundra på att jag kommer klara det (bara därför kommer jag inte att klara det).
Jaja nu ska jag sluta, vi hörs!