/ allmänt /

God knew exactly what he was doing when he led me to you

Idag fyller Johan 12 år så det har firats! Trots att typ alla i familjen är sjuka. Inklusive jag igen, känner bara att jag vill att det ska ta slut just på grund av att man missar så sinnessjukt mycket i skolan.. Det har varit en sjuk vinter i år. Brukar ju typ aldrig vara sjuk, men nu har det varit flera veckor och det är ovanligt för att vara mig. 
 
Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Jag har sovit stor del av eftermiddagen och sen på kvällen så kom mina fina vänner förbi, dom e ju bäst. Är så glad att jag har dom ♥
 
Nu ska jag lägga mig i sängen för är typ död. Hörs sen bye
 
/ allmänt /

save me

Har ett par stycken som klagar lite på mitt bloggande... vet inte riktigt varför?! Så tänkte skrapa ihop ett litet inlägg till er (är väl mest mormor och mamma som ens orkar läsa).
Jajaa, kommer inte ens ihåg vad som har hänt sen jag skrev sist. Har spontanfestat, jobbat, pluggat å umgåtts med människor (även katter). Har bara haft så roligt så har inte hunnit skriva nå, eller nå sånt iallafall ;-) Studentmössan har kommit!! SÅ SJUKT TAGGAD. Men det är ju ett tag kvar. Först och främst så ska jag väl fokusera på att klara skolan vilket känns lite jobbigt, har massa andra saker jag vill göra förutom att plugga, såklart. Men det tar sig. Dock så är jag förkyld av och på hela tiden så tror det är därför jag är så trött hehe. Fast ska icke klaga, är ju inte så jobbigt att vara förkyld direkt. 
 
I tisdags så måste jag bara få berättaaa, då hade vi typ aktiviteter med välkomsten (tjejer som inte kommer från sverige och inte bott här så länge), vilket jag och min grupp hade gruvt för.. Men det var faktiskt vääldigt roligt! Idag har jag även gjort ett religionsprov.... tror dock att det gick rätt okej, trots att jag missat så många lektioner. Det får vi väl se när jag får tillbaka det ;)
Tänkte att jag skulle snöra in några bilder från senaste tiden, ska bara sätta mig och kolla igenom mobilbilderna när jag ändå fört över dom till datorn.
 
/ allmänt /

Bröllop

Igår var hela familjen på bröllop i Piteå. Det var mammas kusin som gifte sig! Hela bröllopet var jättevackert och det var jätteroligt att vi blev bjudna. Hade grymt kul! 
Såå fina ♥