/ allmänt /

Jobbarhelg

Hallooj!

Denna helg så är det min och mammas tur att jobba. Kändes inte jättelockande men det går ju alltid bra när man väl kommer dit. Också vill jag ju ha pengarna ;-) gjorde en stor beställning på h&m för nån dag sen och fick hem min studentklänning igår, det blir mycket utgifter nu känner jag haha. Även om det mest är småutgifter.

Igår så var jag på dagis, fick sluta en halvtimme tidigare vilket var guld värt! For hem och åt middag och gjorde mig redo för jobb.. Jobbade 18-20 så det var ju inget långt pass. Senare på kvällen gjorde jag absolut ingenting vilket var grymt skönt! Inte för att jag annars brukar göra jättemycket på kvällarna men.. 

Idag jobbar jag mellan 11-19, sen så vet jag inte vad som händer. Mest troligt inte så mycket, brukar ju vara rätt trött efter att ha jobbat. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning... Puss


/ allmänt /

tattoo

Alltså åh va jag är sugen på att göra en tatuering.. Men det är svårt att hitta någon som känner 100% rätt, men jag får fortsätta spåna vidare ;-)
/ allmänt /

cant hold it back anymore

Heej!
 
Är alltså redan onsdag idag. Dagarna går typ för snabbt! Är ju snart klar med min vecka på Grytet. Trivs jättebra iallafall, fast jag skulle nog ha behövt vara där två veckor för just nu håller jag fortfarande på att komma in i rutinerna. Menmen! Igår var vi iallafall och bada, vilket var jätteskönt. Senare på kvällen så fick jag träffa Erika och Jossan, dom är ju bara bäst. Konstiga är dom också, men det får jag väl leva med..
 
Idag så började jag kl 9, så jag fick lite sovmorgon. Hade fullt upp på förmiddagen så det gick snabbt, lite segare på eftermiddagen men så är det alltid. Planerade lite för min aktivitet som jag ska ha imorgon. Sen slutade jag 15.45. Då satte jag mig direkt och gjorde bort lite uppgifter, skönt att göra bort det direkt. Har nyss kommit hem efter att ha varit på ica, var tvungen att lämna tillbaka ett paket och handla lunch till imorgon.
Lite senare ska jag till Mattias, känns som att det var typ en vecka sen jag träffa han sist men det är bara 2 dagar sen hehe. Ska hoppa i duschen nu och sen se om det är nå jag har missat att packa för imorgon. 
Vi hörs nån annan dag, puss ♥