/ allmänt /

Jobb & festligheter

Denna helg så var det min jobbarhelg. Kändes riktigt skönt att få jobba lite efter att ha varit ledig lite. På lördagen så kom jag dock på att jag ville gå ut, så jag, Carro och Jossan for till Kim och Betty där det var förfest. Sen så gick vi ut på galaxen! Jag hade riktigt roligt, halv 2 bestämde dock jag och Mattias oss för att gå hem. Dagen efter mådde jag väl sådär, jag mådde illa hela långa dagen och var alldeles seg i skallen. Men det är inte ofta det händer att jag går ut nu för tiden så jag kan offra mig för de få gångerna jag gör det. Jag mår fortfarande lite illa men förhoppningsvis lägger det sig snart ;-)
 
Idag så har jag jobbat på grillen igen, dock bara mellan 9-14. Nu skulle jag behöva diska, det hade minsann inte Mattias gjort i helgen när jag har jobbat... Tur han är söt! Sen ikväll ska vi veckohandla och laga mat, men just nu behöver jag verkligen vila efter att ha stått upp hela helgen och hela dagen idag, min kropp tycker inte riktigt om det. Ont i ryggen och i fötterna! 
Men vi hörs! PUSS&KRAM
En bild på lite onyktra tjejer från i lördags ;-)
/ allmänt /

17.01

Hej!
Idag så jobbar jag 18-20, så har haft hela dagen på mig med att göra ingenting. Har verkligen bara tagit det lugnt idag, är rastlös och har varit det den senaste timmen, hehe. For dock och köpte frukost också dukade jag upp med massa gott för Mattias var ledig idag. Så vi åt mysfrukost tillsammans. 
Nu ligger Mattias och sover och jag ska ta och sminka mig lite innan jobbet. Jobbar helg i helgen. Men det känns inte allt jobbigt, bara kul! Tycker om att jobba på grillen. Jobbar där även måndag, tisdag har jag fått jobb på en förskola och på onsdag så far jag mest troligt till Ikea. Ska bli kul!!Vi har dessutom köpt en ny soffa som Mattias och Kim hämtade igår. Den är superskön och mycket större än förra så vi är jättenöjda!! :) 
/ allmänt /

Framtiden?

Mycket av min tid nu för tiden spenderar jag med att fundera över framtiden. Vad vill jag göra?! 
När jag gick i 9an så frågade min lärare vad jag ville göra. Jag sa att jag skulle gå barn och fritid i Luleå. Sen att jag skulle jobba som Au pair ett år i USA eller England. Sen när jag kom hem skulle jag direkt utbilda mig till förskollärare. Jag trode att det var självklart att det skulle bli så. Men jag var faktiskt bara 15 år. Man kan inte veta då vad man vill jobba med resten av sitt liv. 
 
Bara för ett år sedan trodde jag att jag skulle vara utomlands och jobba nu. Men det är jag inte. Jag vill inte vara där. Jag vill vara här hemma, i trygga Sverige, i lilla Älvsbyn.
Bara för några månader sedan trodde jag att jag skulle utbilda mig till förskollärare. Men det vill jag inte. Inte som det ser ut just nu, iallafall. 
 
När kommer man att komma på vad man vill göra?
Jag tycker det känns läskigt att utbilda sig i flera år för att sedan jobba med det resten av livet. Resten av livet?! Det är rätt lång tid. Hur ska jag någonsin bli säker på vad jag vill jobba med resten av livet? 
 
Åh, ja det är jobbigt. Jag vill gå skola igen och slippa tänka på vilket jobb man ska ha och vilken utbildning man ska gå.
Förhoppningsvis kommer jag på vad jag vill jobba med. Men jag vill inte ha ett jobb som jag tycker är "ganska kul", eller "sådär". Jag vill ha ett jobb som jag brinner för, som jag längtar till att få gå till varje morgon. För hur trist är det inte med personer som hatar sitt jobb?