/ allmänt /

27/04/15

Lite mindre kaos, är fortfarande mycket att göra såklart. Tror detta kommer bli toppen!
När vi vakna igår såg det ut såhär... Trodd aldrig vi skulle bli klara

Lite bättre iallafall. En sängram ska köpas, bordet och stolarna kommer på onsdag, hyllor ska upp, tavlor ska köpas... Ett nytt soffbord, gardiner som INTE är för korta, lampor... Lär ta ett tag tills vi är klara, men det känns så bra redan nu! 
/ allmänt /

26/04/15

Nu sitter jag i läggan, och är i stora drag färdig. För idag iallafall. Alla möbler är här, förutom bordet som kommer nästa vecka på onsdag. Fyfan va jag är kär i denna lägga. Den är perfekt för oss!! Vi sov första natten igår. Idag är det lite mindre kaos iallafall även fast det är mycket kvar att göra. En bra bit på vägen iallafall!

Har även hunnit med Piteå en sväng idag. Var i behov av gardinstänger och lite annat smått. Skönt att ha det gjort! Nästa söndag ska vi nog till Ikea, gruvar mig lite för hur mycket pengar det kommer gå.... Heh. Jaja.

Men nu måste jag nog lägga mig ner en stund och vila ögonen. Har varit uppe sen kl 6 idag 😅 har jobbat i ett så nu börjar tröttheten smyga sig på. 
Kram

/ allmänt /

22/04/15

NU är lägenheten våran! Jag for på gårdings efter jobbet och hämtade nycklarna, var tvungen att kolla in i lägenheten och oj så bra det känns. Verkligen rätt. Fräscha tapeter och golv, och det gör mycket. Ska självklart dit och pyssla på ikväll, men vi satsar på att vara helt inflyttade där tills nästa vecka. Men både jag och Mattias jobbar lördagen, sen söndagen så ska vi till ikea. Men nog ska det gå! Heja heja!
 
Har jobbat idag då som sagt! Ett grymt skönt pass, 8-16. Imorgon är jag ledig = packa och flytta. Hoppas jag får nån liten stackare som hjälper mig ;-) Men det lär vi ju se! Gud va jag är taggad på att få det fint. 
Jaja, nu ska jag ta och börja göra iordning nå mat så det är färdigt tills när Mattias slutar, så vi kan fara och hämta sängen och börja mäta i läggan. Vi hörs, puss!