/ allmänt / inredning /

29/08/15

 
Idag fick jag med mig Mattias till stan och vi hittade nästan allt på listan plus lite till. Såå nöjd med alla köp! Bland annat en matta och gardiner i samma serie, som ni ser på första bilden. Vardagsrummet känns mycket mer ombonat nu. Det hittade vi på rusta, jag hade kikat på mattan ett tag och blev såå glad när jag hittade gardiner i samma mönster. Plus servetter ;-)
Hittade även Grey: Fifty shades of Grey as told by Christian. Behöver jag ens säga att jag längtar som en tok tills jag får börja läsa den?! En bok från hans synvinkel, kan inte bli mer intressant. Hittade en bikini också! Samt lite smågrejer inför resan, vi garderade oss med paraply också, ifall det nu blir regn hela veckan. Lika bra att förbereda sig på det ;-) 
 
Andra bilden är vitrinskåpet med alla glas osv i det. Är nöjd, men behöver meeer att fylla ut det med. Men det får fixas sen, klagar inte direkt över att jag "måste" köpa mer glas/skålar/etc eftersom jag älskar att köpa fina saker. Hihi. Jajaaaa, nu ska vi alldeles strax ta och fixa middag, så vi får höras ;*
 
/ allmänt /

28/08/15

Helloo!
Sitter nu färdigfixad och väntar på att jag ska börja jobba. Idag jobbar jag 11-20, skönt att inte behöva jobba hela kvällen. Imorgon är jag ledig och då funderar jag på att fara till stan, vi får väl se vad Mattias tycker om det. Eller om jag kanske får med mig nån annan ;-) Behöver fortfarande en bikini och massa småsaker. 
 
Igår var vi till Mattias föräldrar och lånade en resväska, är såå sugen på att börja packa.. Borde kunna börja göra det redan nu trooor jag..... Mycket som man packar använder man ju varje dag så det kan man inte packa riktigt än. Åh, ja jag längtar. Det är så nära nu. 6 dagar! Dock så visar väderprognosen att det ska bli regn dom första dagarna :( Men, det finns inte så mycket att göra åt vädret. Vi får ju vara lediga hur som helst, och det finns alltid saker att göra även fast det regnar. Tråkigt dock, men vi får väl se hur vädret är när vi kommer dit. 
 
Jaja.. hade inte så mycket mer att skriva, så vi får höras
 
/ allmänt /

24/08/15

Hej!!
Idag har jag faktiskt varit på utbildning med några från charken i Piteå. Det räckte i endast 3 timmar så redan kl 12 var jag hemma! Sjukt skönt! Åt lite lunch och såg tv, sen somnade jag. Såå skönt. Var lite trött efter helgen då jag har jobbat. Dessutom är jag ledig imorgon! Love it! Då behöver jag inte tvätta eller nå, endast städa litegrann. Så det känns bra att ha en helt ledig dag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.... Nu har ju alla börja om att jobba och skolan har börjat om. Skulle behöva till Piteå eller Luleå för att köpa lite grejer till frankrike. Typ en ny bikini. Endast 10 dagar kvar innan vi far!
 
I fredags var jag ledig, så då var jag, Jossan och Frida till storforsen. Alltså det var såå himla nice. Hann dock bränna mig, en otroligt snygg bränna. Måste dock fara och sola innan frankrike känner jag. Så det blir nog en sväng på solariet ikväll, tragiskt nog. Men imorgon är jag också ledig, så då ska jag ligga på nån strand. Punkt. 
 
Jaja, nu blev jag lite sugen på att rensa i skåp. Lika bra att ta tag i det när lusten faller på ;-) Kanske lika bra att städa idag. Veckohandling ska hinnas med. Jaja, oki puss