/ allmänt /

27/02/15

Igår var jag ledig och det behövdes verkligen. På eftermiddagen så for jag till mamma och pappa där jag och Mattias blev bjudna på paltmiddag, sen följde Jenny med oss ut på byn då det var kvällsöppet. Men jag hittade då faktiskt ingenting. 
Idag så har jag varit med mamma och kollat på Pelletottloppet då Jacob åkte. Så söööt. Sen for vi och handlade lite, då jag vart inspirerad av henne att göra en smörgåstårta, så den står i kylen. Dessutom har jag hunnit göra efterrätt till imorgon då jag ska käka middag med tjejerna. Det ska bli så mysigt! Synd att jag jobbar till 19 bara. 
Har hunnit städa också, det är som skönt att ha det gjort inför kvällen. Har även köpt tulpaner som står så fint på bordet! Älskar blommor, synd att dom oftast dör väldigt snabbt när jag inte orkar ta hand om dom ;-) 
Det är så skönt nu när det börjar bli ljusare ute, jag får mycket mer energi och blir motiverad till att göra saker. Våren är helt klart min favorit årstid. Och snart är den här på riktigt. Förra våren var nog den bästa hittils. Blir glad när jag tänker på den. Det var så mycket känslor, jag blev kär, skolan höll på att ta slut, första våren jag hade körkort så jag kunde fara vart jag ville... Ja den var bra! Och denna vår kommer bli minst lika bra, jag får jobba massor, vi ska flytta till en fin och ljus lägenhet som jag är säker på att vi kommer trivas i! 
Ja framtiden ser ljus ut ;-) Ha det bra, kram!