/ allmänt /

27/02/15

Igår var jag ledig och det behövdes verkligen. På eftermiddagen så for jag till mamma och pappa där jag och Mattias blev bjudna på paltmiddag, sen följde Jenny med oss ut på byn då det var kvällsöppet. Men jag hittade då faktiskt ingenting. 
Idag så har jag varit med mamma och kollat på Pelletottloppet då Jacob åkte. Så söööt. Sen for vi och handlade lite, då jag vart inspirerad av henne att göra en smörgåstårta, så den står i kylen. Dessutom har jag hunnit göra efterrätt till imorgon då jag ska käka middag med tjejerna. Det ska bli så mysigt! Synd att jag jobbar till 19 bara. 
Har hunnit städa också, det är som skönt att ha det gjort inför kvällen. Har även köpt tulpaner som står så fint på bordet! Älskar blommor, synd att dom oftast dör väldigt snabbt när jag inte orkar ta hand om dom ;-) 
Det är så skönt nu när det börjar bli ljusare ute, jag får mycket mer energi och blir motiverad till att göra saker. Våren är helt klart min favorit årstid. Och snart är den här på riktigt. Förra våren var nog den bästa hittils. Blir glad när jag tänker på den. Det var så mycket känslor, jag blev kär, skolan höll på att ta slut, första våren jag hade körkort så jag kunde fara vart jag ville... Ja den var bra! Och denna vår kommer bli minst lika bra, jag får jobba massor, vi ska flytta till en fin och ljus lägenhet som jag är säker på att vi kommer trivas i! 
Ja framtiden ser ljus ut ;-) Ha det bra, kram!
 
 
/ allmänt /

24/02/15

I helgen så firade vi Mattias, det är så roligt att få sitta och surra med alla. Ska dock bli så sjukt skönt med större lägenhet så vi inte behöver trängas!
I veckan så har jag fått bra med jobb, jobbar alla dagar förutom torsdag! Igår jobbade jag på grillen sen så for jag och Mattias och firade Johan som fyllde 13 år(!!). Så stor han har blivit. Är ju nyss jag själv var 13...
Imorgon väntas ett långt kvällspass på coop. Men det är kul att få jobba lite olika tider, både dag, kväll och helger. Helst vill jag jobba helger då det ger så himla bra pengar. Och det behövs då verkligen till nyläggan, för det är massor jag vill köpa. Dessutom vill jag ju hitta på roliga saker och då behövs det lite pengar! 
 
Nu sitter jag här framför datorn med matkoma, stuvade makaroner och korv till middag och sen glass, chokladsås, bananer, grädde och maränger till efterrätt. Det var då mycket gott kan jag tala om! 
Ska kolla på hotell och nån bra restaurang i Luleå då jag tänkte att jag och Mattias skulle ta och lyxa till det nån helg! Det var så himla mysigt sist, så det vill jag göra massa fler gånger ♥
Vi hörs, kram
i söndags var vi även och grillade med Carro och Petter! Var så mysigt och perfekt väder!
/ allmänt /

19/02/15

Hej!
Som sagt var vi och kollade på en tvåa på Storgatan, den kändes himla bra enligt både mig och Mattias så om två månader flytta vi!! Det känns såå bra. Men det blir ju lite mer att fylla ut, så håller på attsöka möbler för fullt, men man vill ju ha saker som känns 100% rätt vilket kan vara lite svårt. Säker efter ett vitt matbord med 6 stolar inom en rimlig budget men hittar typ ingenting... Aja är ju ett tag bort ändå :-) 

Idag så har jag hälsat på mamma, där även mormor, Mari och leah var. När jag kom hem börja jag baka, en supergod hallon och vitchokladkaka, har även städat. Imorgon fyller ju faktiskt Mattias år! Men vi ska fira han på lördag så har morgondagen på mig att städa också, dessutom är Mattias ledig så det ska bli riktigt skönt med en dag tillsammans :-) 
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på möbler, st finns ju hur mycket som helst ;-)

Hade ställt dom ogräddade bullarna på stolen igår 
, glömde bort dom och ställde mig på stolen. NÄR SKA JAG LÄRA MIG ATT TÄNKA? Skickade även ett brev igår utan att skriva adressen. Hur kan man glömma just det? Heh