/ allmänt /

26/01/15

Helgen har gått bra! Har fått lära mig kassan och det går framåt iallafall, tycker verkligen att det är roligt hittills! Idag ska jag jobba 12-22.15. Imorgon jobbar jag på grillen och samma på onsdag. Sen blev det inte ledigt på torsdag, utan jag är ledig först på söndag. Men det blir nog bra det också!

I lördags var vi även på middag hos mormor och morfar. Hon hade gjort revbensspjäll och potatismos och det var sååå gott. Också semlor till efterrätt 😍
Har varit helt död dom senaste två dagarna efter jobbet. Har somnat kring 22 båda dagarna efter att verkligen ha kämpat med att hålla mig vaken tills dess. Är mycket nya intryck! Blir ganska mycket jobb i februari. Fick ett schema på Coop för hela den månaden så är så himla glad, skönt att kunna planera utifrån hur man jobbar! 

Jaja, ska ta mig nånting att äta också ska jag bara slappa.. Städa gjorde jag och Mattias bort igårkvälls så det behöver jag inte tänka på 👌
Kraam

/ allmänt /

23/01/15

Dagen idag på jobbet gick fort! Var bara lite kris med vikarier i början av dagen men det löste sig som tur var :-) Fick dessutom ett superroligt samtal under dagen av Janne på Coop. Ska få fara och provjobba där imorgon, på söndag och måndag! Så himla kul! For och lämnade ett CV där för några veckor sen och hade gett upp hoppet men till slut! Har varit så glad hela dagen och är det fortfarande. 
 
Nu är maten i ugnen, ikväll blir det pulled chicken. Ska bli såå gott, älskar pulled pork så tror inte detta blir sämre direkt. Vi har även varit och köpt ost & kex och lite godis så vi ska bara mysa ikväll.. Det behövs! Nu har jag jobb varje dag fram till onsdag nästa vecka. Förgoppningsvis får jag vara lite ledig på torsdag men vi får väl se. Cash is king, eller hur var det? ;-) 
 
Jaja. Nu ska jag skära lite grönsaker. Kram!
var och fikade semla hos mor och far för någon dag sen, asså mmmmmh
så jäkla gott att komma hem till detta efter jobbet!!
/ allmänt /

22/01/15

Igår jobbade jag på idet vilket gick jättebra. Idag och imorgon jobbar jag på holken. Kul med lite längre dagar! Har ju varit mycket korta pass och då känns det tråkigt att gå dit för det ger mig knappt nå pengar, även fast det är skönt att vara ledig såklart. Imorgon jobbar jag iallafall 7-15.30! Sen får jag helg vilket är väldigt efterlängtat :) dessutom är Mattias också helt ledig och hemma i helgen, ska bli så mysigt att få vara med han hela helgen 💕
Lördag är vi dessutom bjudna hos mormor och morfar på middag så det ska bli jättetrevligt ☺️

Nu har vi dukat upp med lite gotta och ska se familjen annorlunda. Alltså vardagskvällar kan vara ganska bra ibland, iallafall när jag får spendera dom med världens bästa sambo.