/ allmänt /

25/06/15

Men vad har hänt sen sist då.. Midsommar firades hos Rickard och Emelie, kvällen slutade tyvärr allt för fort då jag fick sån huvudvärk. Myskväll med tjejerna, mycket trevligt och massa gott! Borde göra det mycket oftare. Shopping med sis. Hittade massa fint, till exempel en iittalaskål som jag har suktat efter länge. Så jag är nöjd! Även et body butter som är to die for! Älskar det! Denna vecka har jag jobbat alla dagar hittills, och än är det inte slut. Imorgon och lördag är kvar, sen är jag ledig söndag. 
 
Idag efter jobbet så for jag på klippet för att färga håret. Alltså åh så skönt! Och är såå nöjd, har inte blivit missnöjd en enda gång när jag har varit där. Sen fick jag pappa att följa mig på uddens. Köpte thekakor och lite smått och gott. Åt thekakorna till middag då vi (jag) inte orkade göra nå mer avancerat än gröt och mackor. Men det är mumsigt! 
 
Jaja, har nyss betalat räkningar och nu ska jag hoppa i duschen och sen sova. Har hunnit sova middag men min trötthet är nog obotlig, för jag är lika trött än. Okej vi hörs puss
Virgin mojito. Mmmh man luktar himmelskt
Alltså espresso house's frapino coffe caramel!! JAG DÖR SÅ GOD
och bubblig-chokladen. Jag tror jag är kär.
 
/ allmänt /

18/06/15

Hej!
Igår var jag ledig, var såå shoppingsugen men fick inte med mig nån och ville inte fara själv så fick skippa det. Kanske försöker igen på söndag ;-) Istället hälsade jag på mamma och syskonen, Jacob följde mig även ut så byn en liten sväng. Sen så var vi bjudna på mat hos mormor och morfar, tyvärr jobbade Mattias över så fick följa med min familj dit. 
Ikväll så skulle jag ha jobbat 11-20, men det blev så att jag ska jobba 12-22 istället. Jobbade även det i tisdags. Tur det är få kvällar jag jobbar. Imorgon jobbar jag 7-15, kändes lite jobbigt att börja så tidigt då jag stänger kvällen innan, men nog går det bra :-)
Senare på kvällen ska vi fara till Rickard och Emelie för att fira midsommar, kommer nog bli superbra! Har även fått låna en klänning av bästa Jenny. 
 
Aja, nu ska jag ta och börja fixa mig. Vi hörs, puss
Hittade detta på handplockat. Marmorbricka och två små skålar. En fick bli ett saltkar, tyckte det passade utmärkt!
/ allmänt / bakning/recept /

Oboymuffins

 
Har nyss bakat oboymuffins, dom är såå goda. Väldigt sliskiga, men det är ju det bästa ;-)
 
Ugn 175 grader
Ingredienser

2 ägg
3 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
4 msk oboy
1 krm salt
1,5 dl mjöl
100 g smält smör
 
Vispa ägg och socker pösigt, blanda sedan ner resten av ingredienserna. Klicka ut i aluminiumformar, ca 21 st. Grädda i ungefär 15 minuter, dom är klara när dom börjar sjunka ner.
 
Fyllning

100 g smör
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 tsk oboy
2 dl grädde
 
Koka på svag värme i några minuter, tills det börjar tjockna. Låt svalna något, klicka sedan ca 1 msk på varje muffins.