/ allmänt /

25/08/16

Hej!
 
Veckorna rullar på och snart är det redan september. Har börjat märkas att det är vår på riktigt nu, löven börjar falla och luften känns annorlunda. Härligt tycker jag, är mycket mer för våren och hösten än för sommaren faktiskt. Dessutom innebär det att det är en årstid närmare vi får se våran bebis ♥
Idag har jag varit ledig och det har varit såå skönt. Började dagen med ett besök hos barnmorskan. Det gick bra, mina blodvärden var lite låga så har fått börja med järntabletter. Så får hoppas att dom blir lite bättre och att jag kanske blir lite piggare, skulle ju vara underbart. Glömde däremot bort att påminna henne om moderskapsintyget så jag måste försöka få tag i henne så jag kan skicka in ansökan om graviditetspenningen... Längtar bara tills alla papper är ifyllda och inskickade så jag slipper tänka på det, för just nu känns det som att min hjärna är full ;-) 
 
Efteråt så hämtade jag upp Agnes och Hanna så for vi på coop och köpte grejer till lunch som vi gjorde tillsammans, köttfärssås och spagetti vart det å det var så grymt gott! Och så var det trevligt att få umgås med dom. 
Senare for jag till mamma och pappa. Mamma har precis fått nytt jobb så ville höra hur hennes första dag hade varit, tror hon kommer passa sååå bra där! Så himla glad för hennes skull :-) :-)
 
Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen slänga mig i soffan. Imorgon går jag in i vecka 23! :-)
I söndags när vi var till storheden så hittade jag dessa, alltså så hiimla kul att köpa bebiskläder! 
Penny myser med bebismagen ♥
Var ut och åt i måndags på polar med tjejerna, lite vitlöksbröd till förrätt, alltså skulle kunna leva på det.
Också en liten hambis ;-)