/ allmänt /

02/12/16

Nu är månaden här som vi längtat på så länge! Denna månaden är alltså bebis beräknad. Så himla fort det har gått ändå och jag hoppas det fortsätter så.
 
Idag så sov jag ut till 8.30 ungefär, så himla skönt att kunna göra det för en gångs skull. När jag steg upp så åt jag frulle sen så satte jag igång med Matildas tårtor. Gjorde endast bottnarna, fyllningarna och satte ihop den, så ska jag dekorera den imorgonbitti. Får verkligen hoppas att det blir som jag tänkt mig! Så har det roliga kvar ;-)
När jag hade städat undan så var det dags att hoppa i duschen och sen fara ner på byn för att vara med Jacke i en timme tills mamma kom hem. Sen följde jag med dom på affären, hade glömt att köpa avokado till kvällens tacos så passade på att handla det. Både jag och Mattias skulle kunna leva på guacamole, så sjukt goooottt!
 
Är iallafall hemma nu, ska ta och vila en liten stund innan Mattias kommer hem, haha skulle kunna sova hela tiden just nu känns det som. Igår då vaknade jag kl 5 när Mattias steg upp, så då gick jag ner och la mig i soffan, somnade om en stund, var vaken en kvart, somnade om osv, också höll jag på så tills klockan var nästan 12!! Haha men det behövdes väl säkert också. Är väl lika bra att passa på medan man inte har en bebis som håller en vaken ännu mer. 
 
Imorgon så ska jag göra klart tårtan då, sen ska jag ner på byn. Har planerat att göra ett pepparkakshus med Jacob, sen så ska mamma och pappa på fest, och även Mattias ska på firmafest så det passar ju perfekt. Jacob vill inte vara själv och inte jag heller, så då får jag vara med han och Johan. Så ska vi äta middag tillsammans och sen bara mysa, tror det kommer bli toppen. 
Jaja! Nu tänker jag slänga mig i soffan, kram
Denna fina kom Carina med till oss! Har kollat på såna jättelänge, funderade på om jag skulle fixa att göra en själv, men nja... Har sett flera som sålt på marknader, men inte köpt nån av nån anledning. Så blev superglad när hon kom med det, och massa älgkött ;-) sväriföräldrar är bra att ha ♥