/ allmänt /

05/12/16

Hej!
Ja helgen gick fort. Lördag så gjorde jag klart tårtan till Matilda, den vart faktiskt ganska bra ändå. Jag gjorde allt förutom att skriva på tårtan, det överlämnade jag till Camilla, hehe. Men Matilda vart då nöjd så det är huvudsaken :-)
Efter det så for jag till mamma och pappa, där gjorde vi ett pepparkakshus! Då fick jag göra mallarna, skära ut och grädda delarna, sen montera ihop det och dekorationen fick mina bröder stå för. Mycket snyggt blev det ;-) Hade iallafall jättemysigt. På kvällen köpte vi pizza och sen såg vi grinchen (♥). 
När Mattias kom tillbaka till byn så stannade vi och sov hos mamma och pappa, istället för att börja he oss ut och fara hem när det var så himla kallt, när han kom hem var det -25! 
 
På söndag så var det ju andra advent och då känns det ju givet med gofrulle. Risgrynsgröt och skinkmackor blev det då. Mums så gott det var, älskar frukost. Förut åt jag aldrig frukost förutom på helgerna, men nu måste jag verkligen. Är så hungrig när jag vaknar på morgnarna! 
Idag så tänker jag inte göra mycket alls. Ska ta en värktablett när jag skrivit klart detta då jag känner att jag börjar få huvudvärk. Har inte haft huvudvärk så ofta sen jag blev gravid, såå himla skönt. Känns som att jag annars har det jämt. Sen tänker jag prova göra en stek i crock poten. Utöver det så tänker jag ligga i soffan och möjligtvis planera vad vi ska äta i veckan. Städa och tvätta gjorde vi igår så det behöver jag inte bry mig om! Kraaam