/ allmänt /

08/12/16

Hej!
Just nu så sitter jag och väntar på att jul med Ernst ska börja. Tänkte hinna duscha före också. Älskar det programmet, får så mycket julkänslor hehe. Tänker tända massa ljus och ta fram lite julgodis så kommer kvällen vara fulländad ;-)
 
Idag så har jag pysslat på med ett pepparkakshus. Blev ändå helt ok, men tänkte ta och göra lite mer. Har så himla mycket deg kvar haha. Är så himla kul att pyssla på med sånt! Det som är tråkigt är ju då att jag får så svullna fötter när jag står upp... Jaja, får försöka ligga med fötterna högt när jag ser på Ernst ;-)
 
Vad har hänt i veckan då... I måndags så kom Agnes med ris ala malta till mig, blev såå himla glad. Var verkligen sugen på det också kommer hon som en räddande ängel. Superdupergod var den också, bästa Agnes ♥
I tisdags så var jag och lunchade med mormor, sen så tog vi veckohandlingen samtidigt. Mormor ställer alltid upp och följer och handlar med mig, är så tråkigt att göra det själv hehe. Det är tur jag har henne! Dessutom så fick jag en fin julklapp av coop, med presentkort och lite julmat. Passar ju perfekt :-)
Igår så gjorde jag inte så hemskt mycket, så var ganska uttråkad där på kvällen. Det är ju som standard att jag vill göra nånting när Mattias kommer hem då jag har varit själv hela dagen, och han är trött efter jobbet. Men vi for en sväng till mor och far iallafall, så det var skönt att komma ut och träffa nån en liten stund iallafall.
 
Idag så skulle jag egentligen ha varit till min barnmorska, men då vabbade hon så vi fick boka om. Nästa tisdag får jag fara dit istället :-) Imorgon går jag in i vecka 38!! T r e t t i o å t t a. Kan ni förstå hur fort tiden går?! Längtar så jag håller på att spricka efter vårat lilla hjärta. ♥