/ allmänt /

11/12/16

Hej!
Åh, har haft en toppenbra helg. Tagit det lugnt men ändå hittat på lite saker, ätit god mat och bara njutit hehe. Mer såna helger tack! 
Lördag så sov vi ut, till strax efter 10 så det var riktigt skönt. Sen strosa vi som bara på, åt frulle och städade lite på dagen. Till middag så gjorde vi fyllda lövbiffsrullader och hasselbackspotatis som vi åt framför harry potter. Alltså fyfasiken va goda dom där rulladerna är! Blir dock så långt mellan gångerna man gör dom men varje gång man väl äter dom så lovar man sig själv att man ska göra det lite oftare hehe. Efter middagen så for jag ner på byn då Erika skulle klippa mitt hår. Gud så skönt att få bort allt det nötta, är säkert 1,5 år sen jag klippte mig sist... Blev kanske att jag drog ut på det till det allra sista hehe. Men nu är det nötta borta och lite kortare är det, dock så känns det såå fräscht. Efter hon hade klippt mig och jag hade skjutsat hem henne så for jag och mamma för att köpa hårfärg och passa på att färga bort utväxten, även det var verkligen behövligt. Mitt hår har verkligen växt som ogräs denna graviditet! Och då även naglarna, får klippa dom var och varannan dag då jag tycker det är så obehagligt att ha långa naglar. Jaja! Håret blev mörkare iallafall och det känns verkligen bra. 
 
Idag så tog vi också en lång och skönt sovmorgon, dock efter att jag hade varit vaken mellan 4-6 imorse... När jag väl la mig på soffan och såg på lite tv så somnade jag och sov till kl 10. Då var det bara att börja fixa middagen, köttsoppa hade jag planerat att göra idag i crock poten, alltså åh så smidigt! Älskar verkligen den där apparaten! 
Kring lunch så var det tänkt att jag skulle till Evelina för lilla julafton, men fick verkligen en överraskning när jag väl kom dit, då var det nämligen en baby shower! Men mer om det i ett annat inlägg ♥
 
Nu så har vi iallafall ätit av köttsoppan och det blev myyyycket mat över så tror jag måste försöka bjuda nån på lunch imorgon ;-) Är så himla mätt just nu alltså. Nej, men vi får ta och höras, kram!
Försök till att få håret på bild, men tycker inte att färgen är riktigt rättvis på bilden... Men ni ser ju iallafall på ett ungefär ;-)