/ Graviditeten / allmänt /

13/12/16

Hej!
 
Igår så fick jag då två lunchkompisar, Nina och Emma kom hit så det var ju jättetrevligt! Äta, fika och surra, det bästa ju. Är ju roligt när det är nån som är ledig samtidigt som mig, dom allra flesta jobbar ju vardagar. 
När Emma for så la jag mig och vila en stund, såå skönt. 
 
Idag var det dags för besök hos barnmorskan då. Tror att den lilla där inne gillar att busa och göra mamma orolig! Först hade den lite höga hjärtljud (som förra gången), men så fort jag la mig på sidan så gick dom ner igen, puh. Däremot hade jag högre blodtryck än tidigare, så ska dit på fredag igen och kolla. Dessutom har jag haft huvudvärk på senaste tiden. Men inget protein i urinet iallafall så det var ju bra, men kan ju fort ändras så tycker det är jättebra att hon vill ha in mig på fredag igen. Hon är så noga min barnmorska så det känns väldigt tryggt. Men sen så hade magen vuxit lite väl mycket också, så då fick jag gå och göra ett ultraljud för att kolla ifall jag hade mycket fostervatten, men allt såg då bra ut! Åh det var så roligt att få se våran lilla stjärna, nu var den ju så stor att den knappt rymdes på skärmen. Men den har väl hunnit växa en hel del sen vi senast såg den, för 4 månader sen ;-) Han som gjorde ultraljudet uppskattade vikten till 3100g just nu och 3600g vid bf, men man får väl ta det med en nypa salt. Jag tror att den kommer vara större, hehe. Sen så sa min barnmorska att bebisens huvud fortfarande var rörligt, medans han som gjorde ultraljudet tyckte att det var fixerat, så vet inte riktigt vad som gäller hehe. Men det spelar ju ingen roll, så länge bebis mår bra ♥
 
Efter besöket så for jag och veckohandla. Blir som oftast att jag gör det på tisdagar, det brukar som alltid passa bäst då. Skönt att ha det bortgjort iallafall, nu har vi nog mat så vi klarar oss i veckan. Kaaaanske köpte lite grejer så jag kan baka och göra julgodis också, hehe. När det blir får orken avgöra. Är sugen på att prova göra eclairs med en kolafyllning, har aldrig bakat det förut men nu vill jag testa. Imorgon så ska jag vara barnvakt till Jacke ett tag på dagen, men sen har jag inget mer planerat.
 
Nej hörrni, ni tänkte jag ta och lägga mig en stund. Detta preggo behöver sin dagliga powernap. Så vi får ta och höras, kram!
ungefär så här känner jag mig för tillfället.