/ allmänt /

15/12/16

Hallå!
Torsdag redan och imorgon går jag in i vecka 39! Herregud alltså. Idag är det prick 2 veckor kvar till beräknad födsel. Bebis är dock väldigt välkommen redan nu känner jag :-)
 
Igår så var jag ju barnvakt åt Jackebanan, han är så gullig den lilla tönten. Kan verkligen komma med roliga kommentarer ;-) Då han skulle på träning direkt när pappa kom hem så fixade jag även middagen, fick inventera i kylskåpet och hittade grejer till att göra en kasslergratäng. Låter ju hemskt tråkigt med kassler, är egentligen inte så förtjust i det men det vart riktigt gott! Så det ska jag göra nån gång här hemma också. 
Annars gjorde jag inte så mycket igår. Såg säsong 2 av skam, hehe. Packade bb-väskan, det som går att packa för tillfället. Är ju många saker som man använder dagligen. Men bebisens saker packade jag iallafall, så får vi väl se om det blir bra eller dåligt hehe. Annars så får väl Mattias fara iväg och köpa det som behövs. Till helgen tänkte vi även montera baserna i bilarna så det är färdigt. Tänk att det börjar vara så nära att man måste fixa sånt?! På bara några veckor så kommer det ligga en liten bebis i babyskyddet och i vagnen... Blir alldeles känslosam när jag tänker på det! Vårat barn som vi har skapat, åh vad vi längtar. Men är ändå svårt att förstå att vi ska bli föräldrar. 
 
Nu har jag precis bakat petit chouxer och kokat chokladkola. Den där chokladkolan är ju så jäääkla begärlig, så så fort den har stelnat och jag har skurit upp den så ska jag ställa den så den är svåråtkomlig annars så tar det nog fort slut. Kanske sparar några bitar till Jul med Ernst ikväll däremot ;-)
Nu tänker jag lägga mig i soffan ett tag innan det är dags att börja med maten. Fötterna är svullna nu när jag stått och bakat, irriterande. Annars känner jag mig rätt pigg idag, huvudvärken är lite mildare idag så det känns skönt. Mvc imorgonbitti, så får höra vad barnmorskan säger.