/ Graviditeten / allmänt /

16/12/16

Hej!
Ja barnmorskebesök idag då, som jag skrev tidigare. Kände på mig att det inte skulle vara ett vanligt snabbt besök och rätt hade jag. Är hemma först nu! 
Då hade jag fortfarande högt blodtryck, svullen, huvudvärk och flimmer för ögonen, dock fortfarande inge protein i urinet. Men då var bebisens hjärtljud höga även denna gång, så då fick jag prova ligga på sidan då dom kan gå ner då, men nej. Så då fick jag sitta i väntrummet i en timme och sedan kolla hjärtljuden igen men dom ville fortfarande inte gå ner. Så då tog vi beslutet att jag skulle få åka in på förlossningen! Vilken tur jag har en snäll pappa som ställer upp och skjutsar mig ♥
Väl på förlossningen så tog dom en ctg-kurva och blodtryck, men då såg allting bra ut som tur var. Då passade dom på att göra ett ultraljud igen för att kolla lite extra. Men även där såg allt bra ut, lite mycket fostervatten och mest troligt därför magen hade dragit iväg lite på sf-måttet, men ingenting som man behöver vara orolig för då sånt kan vara individuellt. Var så roligt att få se bebis ännu en gång, och denna gång så flippa hon över så man fick se i 4D, tänk vilken teknik det finns nu för tiden alltså! Vi kommer få så himla vackert barn alltså åh ♥ ♥ Denna gång beräknade hon vikten till ca 3800g just nu, och jag tror att det är mer korrekt.
Sen kände hon på tappen som var halvt utplånad och gjorde en hinnsvepning. Så får se ifall det vill börja komma igång snart ;-) Har haft ganska starka förvärkar idag, men tyvärr så är det ju ganska långt emellan. 
Men det var skönt att hon skickade in mig idag iallafall, hade varit jobbigt att gå hela helgen och vara orolig att det ska vara nånting. Dessutom bra för mig att få se hur det ser ut på förlossningen och vart det är så man är redo tills när det är dags. 
Men ett till besök hos barnmorskan väntar på måndag, så det känns väldigt tryggt med täta kontroller.
 
 
Innan vi begav oss hemåt så for vi och åt på max, mmmh. Nej nu ska jag ta och lägga mig i soffan och vila en stund, är väldigt trött. Ikväll blir det gomat och massa mys med hjärtat mitt ♥
Ha en bra fredagskväll, kram
Jag tänker ju att alla ska se vad detta är, för mig är det ju så tydligt?! Hehe. Den ligger iallafall med handen för ena ögat, så ser man andra ögat, näsan och munnen. Vad jag längtar tills jag får pussa ihjäl våran söta lilla bebis!!