/ allmänt /

18/12/16

Hej!
Sista advent redan?! Herregud så fort dom gick. Mindre än en vecka kvar till julafton och alla julklappar är färdiga nu. Så himla skönt! 
Just nu står risgrynsgröten och puttrar, blir självklart det och julskinksmackor till frulle, framför en julfilm. Man får passa på att göra det mysigt nu när det är sista advent. Älskar att stiga upp när det är mörkt och börja pyssla med frukost och städa undan lite, är så lugnt och stilla. Resten av städningen och tvättningen får vi ta när Mattias stigit upp. 
 
Igår så var vi en sväng till stan, för att köpa lite mer kläder till bebis och sista julklappen. Båda avklarade rätt fort, så vi gick inte och strosa så jättelänge på stan. Kanske borde ha tänkt på att dom allra flesta tänkte som vi, för det var såå himla mycket folk hehe. Men fick iallafall kolla på nya h&m, så fint! Och på hm home hade dom ju jättemycket fina grejer, fick hålla hårt i plånkan annars kunde det nog gå en och annan krona där.
 
Senare på kvällen så var det dags att fira Nina! Hon hade fixat god pizzabuffe till middag, supergott var det. Sen lite roliga quizar, det var så jäkla nära att jag tog hem det... :( :( Sen surra vi massor som vanligt, var nog inte hemma förens strax före 00 tror jag. 
Idag så är planerna att hälsa på svärmor och svärfar, montera baserna i bilen och kolla så extrabordet vi tänkt ha till jul passar. Tror det kommer bli supermysigt att fira jul här. Vi får hoppas att bebis stannar inne fram tills efter julafton iallafall ;-)
 
Nu ska jag hoppa i duschen sen börja griljera skinkan. Kram!
Lite svårt att hitta könsneutrala kläder... Men köpte det mesta i storlek 56 så får vi väl köpa av dom större storlekarna när bebis kommit och vi får se vad det är ;-)