/ allmänt /

20/12/16

Hallå!
Besöket hos barnmorskan gick ändå rätt bra igår. Blodtrycket var fortfarande högt, fortfarande inge protein i urinet... Men jag har ju fortfarande huvudvärk osv. Bebisens hjärtljud var höga igen när vi skulle lyssna på dom, så fick köra en liten favorit i repris och sitta i väntrummet för att se ifall de gick ner och som tur var så gjorde dom det. Så fick fara hem, men med två till besök inbokade i veckan. Onsdag och fredag. Men det känns bra, vill ju gärna att dom ska hålla koll ifall det nu skulle vara nånting. 
 
Igår så strosade jag mest på hemma, tvättade bebiskläder och sängkläder. Sen fick jag besök av bästa Agge!! Är så kul å träffa henne ♥♥ vi satt bara och surra massor, tar som aldrig stopp. Det var väldigt trevligt iallafall!
Hade tänkt fara och handla, både julhandling och veckohandling, igårkvälls. Men då var det så sjukt halkigt så det fick vi utesluta. Får hoppas att det går att handla ikväll. Skulle vara skönt att göra bort det och det börjar eka lite i kylskåpet. Inge mjölk och sånt som kan vara bra att ha, hehe. Men tur det finns mycket i frysen, då går det alltid att slänga ihop nånting. Ikväll blir det spagetti och köttfärssås, så det blir nog bra. 
 
Annars så hade jag tänkt hinna dammtorka lite idag, möjligtvis baka nånting. Vi får väl se. Barnmorskan tycker att jag ska ta det lugnt och ligga med fötterna i högläge, men just nu är jag så less det. Trist att bara kolla på tv hela dagarna, särskilt när jag vet att det finns andra saker att göra som är roligare. Har ju fortfarande kvar pepparkaksdeg, så är även sugen på att göra ett till pepparkakshus. Hehe jaja vi får väl se vad som händer.
 
För ett tag sen fick jag även ett samtal av sis, hon klara körkortet idag!!! Ååh, så himla kul. Är så glad för hennes skull, kommer ihåg lättnaden. Ganska prick 3 år efter mig, jag tog körkortet 17/12. Dessutom hade hon ju inte bästa förutsättningarna idag, denna halka då, plus hög feber på det. Så är verkligen stolt ♥♥ då kan hon komma och hälsa på mig och bebisen hur ofta hon vill när den har kommit :D :D 
 
Vi får ta och höras, kram