/ allmänt /

23/12/16

Hej!
Imorgon är det julafton, den dagen som vi nu har laddat upp för i flera veckor. Tycker det är sååå tråkigt att julen endast är i princip 1 dag! Skulle ju vara trevligt om man firade i några dagar iallafall. 
Det mesta är väl färdigt inför imorgon. Just nu står revbensspjällen och puttrar på spisen, äggen gör jag också bort att koka idag. Har gjort två stycken olika nubbesallader, tror dom vart rätt bra ändå. Har ju även hunnit vara till min barnmorska idag, och även idag var allting bra! Så himla skönt. Nu har jag bara kvar att dammsuga och tänkte även göra bort att duka på bordet, men sen är det bara att njuta. 
 
Idag går jag in i vecka 40! Den där veckan som vi nu längtat efter sen i april. Nu är vi ju där och jag kan fortfarande inte förstå att det ligger en bebis i min mage som snart ska komma ut och berika våra liv. Hoppas det inte dröjer allt för länge! ♥
Däremot så är nog även jag på väg att bli sjuk. Har hostat hela natten och har på gräns till feber. Men mår ändå bra, kan vara för att jag tagit en alvedon... Men så länge det finns så går det ju bra ;-) Får passa på att göra bort allting nu när jag är pigg och sen lägga mig och vila! Sen blir det ju en lugn kväll framför bingolotto. Ska bli så mysigt, älskar uppesittarkvällen.
mormors recept på revbensspjäll, bästa
Magen imorse i vecka 40 (39+0). Tycker man börjar se att magen har sjunkit! Älskar även att detta innebär att tröjorna är liite för korta så magen vill till att sticka fram om jag har byxor som går under magen... hehe