/ allmänt /

29/02/16

Hej!
Ja nu är helgen snart slut för min del. Fick en långhelg! Så himla skönt. Fredag så var jag ju med tjejerna, var såå längesen sist. Men det var så himla trevligt!! Lördag var det babyshower för Evve, så mysigt med en liten bebis i gänget! ♥ sen hälsade jag och Mattias på mami, åt middag på grillen och sen hälsade på mormor där även Anki var. Kollade på kissebäbisarna och fick en semla! Mums!
Igår kom hela (!!) min familj och hälsade på oss! Hur ofta händer det att alla kommer?! Väldigt trevligt iallafall ;*
 
Idag så har jag väntat på att en tekniker skulle komma och få igång internet så ä n t l i g e n fungerar det. Det jobbigaste när man flyttar, att inte ha nå internet. Har fått fylla på potten på mobilen 4 gånger, och har ändå 6gb från början hehe. Jaja. Så nu kan jag lyssna hur mycket jag vill på musik ♥
 
Imorgon skulle jag egentligen vara ledig också, men det blir att jag jobbat 8-16 i mejeriet. Hujja måste klä mig varmt då! Men det ska nog gå bra ändå :-) 
Nu ska jag kolla på ikea och göra en liten inköpslista! På söndag så ska jag och Mattias fara dit tillsammans med Fredde och Emma! Ska bli kul :-)
 
/ allmänt /

25/02/16

Hej!
Även ikväll blev det att jag jobbade kväll. Denna gång vart det också ett 15-22 pass, så det känns helt ok. Har hunnit städa hela huset, eller tja alla rum där vi har grejer iallafall hehe. Är 2 sovrum och 1 allrum som står helt tomt än så länge ;-) 
Har värsta fredagsfeelingen idag! Synd då att det bara är torsdag haha.. Jaja. Men imorgon så är det fredag och då ska tjejerna komma hem till mig också ska vi laga mat och mysa på. Ska bli kul!!
Funderar på att sätta igång och baka nåt men vet inte riktigt vad... Hmm får fundera och googla, se om jag hittar nåt spännande :-)
 
Igår så jobbade jag 7-15, en sån där skön dag. När jag slutade så handlade jag lite, sen for jag direkt till mormor och morfar för att hälsa på deras kissebäbisar!!♥♥ alltså så HIMLA söta! Vill verkligen ha en egen liten kisse. Vi får väl se om vi kan prova ha nån katt (sen när dom blivit större självklart), då Mattias är allergisk. 
Sen till middag lagade jag linssoppa, vart väl helt ok men skulle ha skippat en krydda. Så vi får väl se om jag provar göra nån annan version på den sen nån dag ;-)
 
På kvällen så hälsade jag på Agnes som äntligen hade kommit hem från Mexico!! ♥ vi satt bara och surra, var ju lite att catcha upp efter 2 veckor... Också fick jag en liten tequilaflaska med en sombrero ♥ asså love it!!
Älskar tulipaner!! Dom som står på bordet har nog gjort sitt, men har köpt ett par vita som ska få åka fram på bordet snart ;-) Vill ha snittblommor i alla rum i huset! Är det finaste och fräschaste jag vet typ
/ allmänt /

23/02/16

Hello!
Idag jobbar jag kväll, 15-22. Grymt skönt att börja klockan 15, man hinner ju faktiskt göra saker då!! Och man gruvar ingenting inför jobbet, utan det kan vara väldigt roligt att få jobba kväll ibland. Älskar såna dagar! Idag hade jag tänkt hinna packa upp lite grejer i sovrummet iallafall. Kanske tvätta en maskin (älskar att man kan göra det precis när man vill!!). Men annars bara ta det lugnt. Kanske far ner på byn en stund tidigare och grattar Johan som fyller 14 år innan jag börjar jobba!
 
Igår så var jag ju ledig och det var verkligen skönt. Gjorde inte alls mycket, ja på förmiddagen så städade ju jag och mamma gamla lägenheten. Så nu är vi färdiga med den!! Så grymt skönt, och det gick faktiskt väldigt fort. Kan ju ha med att göra att jag alltid har hållt det städat och fräscht, också städat eftersom jag packat. Det får man komma ihåg då nästa gång vi flyttar ;-) 
Till middag gjorde jag palt, den blev såå god. Gjorde rundpalt denna gång, oftast brukar det bli flatpalt eftersom jag tycker det är godare. Men tänkte att det kan vara roligt att variera. Det är ju så himla fort gjort att göra palt nu när jag har alla redskapen. En köttkvarn där jag kan mala potatis, köksmaskin som reder smeten, en egen paltgryta och paltslev.. istället för att måsta fara omkring och låna såna saker :-) 
Sen kom Carro och Petter och hälsade på! Mycket trevligt som alltid, också är det ju så skönt att ha mycket större ställe att vara på. 
 
Jaja, ska ta och sätta igång nu. Kram!