/ allmänt /

27/07/16

Hej!
Dagarna mest bara rullar på, man hinner knappt reflektera så har en vecka gått. Men det är rätt så skönt, för då vet jag att tiden kommer gå fort och det är ju allt jag vill just nu!
 
Vad har hänt sen senast då.. Jaa bilaffären vart tyvärr lite misslyckad, när jag var påväg hem till tvärån så börja oljelampan lysa, så då fick Mattias komma och den hade tagit alldeles för mycket olja för dom få milen vi kört med den. Så han som vi köpte bilen av köpte tillbaka den. Lite trist, men då får vi fortsätta leta. Skulle ju som vara bra med två st kombis när bebis kommer.
Igår så var jag, mormor, mamma, Jenny och Emma och spelade bilbingo. Tyvärr vart det ingen vinst, men det var kul ändå. Dock så regnade det där ett tag, så var lite jobbigt när man var tvungen att ha fönsterna öppna om man ville höra nåt, hehe..
Har beställt ett gravidbälte till bilen, och det kom i måndags så jag hann pröva det igår. Känns bra att ha ett sånt IFALL man nu skulle krocka eller liknande så bältet inte ligger över magen. Även en babysitter har vi beställt och den kom igår men hann aldrig hämta den så får hämta den idag efter jobbet! Så himla kul att börja köpa grejer. Har redan köpt ett babyskydd så det är vi klara med iallafall ;-)
 
Går in i vecka 18 imorgon, alltså gud va fort det går! Har dessutom börja känna rörelser!! ♥ Hade som mest hört att det kunde kännas som typ bubblor i magen, men då jag hade känt som "muskelryckningar" där bebisen ligger så börja jag fundera på om det kunde vara så det kändes, man har ju ingen aning såhär första barnet. Men började googla (bästa vännen just nu) och då stod det då att det kunde kännas så. Så grymt mysigt!
 
Nej, men nu ska jag ta och göra mig i ordning för jobbet. Imorgon jobbar jag 8-18, och på fredag 7-15. Så grymt skönt att sluta tidigt. Jobbar ju annars mest 10-timmarspass.
Hörs!
Har typ inga bilder, hehe
/ allmänt /

20/07/16

Hej!
Snart är ännu en vecka över. Första arbetsveckan efter semestern, men hittills har det då gått väldigt bra! Är ledig imorgon, också jobbar jag fredag och lördag. Så mjukstartar litegrann :-) Har alldeles nyss kommit hem från mamma och pappa där det bjöds på middag, grillat kött och sötpotatisgratäng. Alltså sötpotatisgratängen ♥♥ så grymt gooood!! Sen hade min söta mami gjort saffranssemlor till mig, var så hiimla sugen på det så då fixade hon de, bäst är hon ♥
 
Annars så händer det nog inte så himla mycket mer. Känns som skönt att kunna skriva om graviditeten här, är så jobbigt att gå och hålla saker hemligt hehe. Dessutom när det handlar om den största grejen i sitt liv, så ska man gå och hålla allt för sig själv?! Alltså nej... Det har varit jobbiga tider. Men nu är det förbi ;-) imorgon går jag in i vecka 17!! Fattar inte hur tiden kan ha gått så fort.. Känns som att det var nyss vi fick veta det och snart är det halvvägs :-) Vill bara att tiden ska gå fortare och att magen ska börja växa! Men det går nog fort, snart står jag där som en badboll och längtar tills magen är borta istället...
Kram
 
/ Graviditeten / allmänt /

18/07/16

I januari 2017 så får vi en liten bebis ♥ :)
 
Känns helt overkligt! Har knappt förstått det än, men ju mer veckorna går ju bättre går det att förstå.
Är i ca vecka 16 just nu. Beräknad födsel är den 4 januari, så vi hoppas verkligen att det hålls på rätt sida av årsskiftet ;-) Men på prick 3 veckor ska vi och göra ultraljud så vi får se hur mycket vi blir flyttade! Åh, vad jag längtar. Ska bli så kul att få en liten titt på bebisen!
 
Har varit och lyssnat på hjärtljuden idag, det var helt fantastiskt. Att få höra att det verkligen FANNS nåt där! 148-150 hjärtslag/minut var det, också hörde hon bebisen sparka, alltså åh känns helt otroligt ♥ Har varit så himla orolig. Tror att det kan ha med att jag har mått så otroligt bra. Inget illamående eller nåt! Har verkligen fått påminna mig själv om att jag faktiskt ÄR gravid flera gånger :-) men man ska väl inte direkt klaga över att jag har fått må så pass bra som jag gör. Det kan ju fort rätta till sig också. Kanske dom sista veckorna kommer vara jobbigast då!
 
Att få dela den här upplevelsen med Mattias känns så himla tryggt. Vi är ett team och kommer klara detta så himla bra ♥