/ allmänt /

27/07/16

Hej!
Dagarna mest bara rullar på, man hinner knappt reflektera så har en vecka gått. Men det är rätt så skönt, för då vet jag att tiden kommer gå fort och det är ju allt jag vill just nu!
 
Vad har hänt sen senast då.. Jaa bilaffären vart tyvärr lite misslyckad, när jag var påväg hem till tvärån så börja oljelampan lysa, så då fick Mattias komma och den hade tagit alldeles för mycket olja för dom få milen vi kört med den. Så han som vi köpte bilen av köpte tillbaka den. Lite trist, men då får vi fortsätta leta. Skulle ju som vara bra med två st kombis när bebis kommer.
Igår så var jag, mormor, mamma, Jenny och Emma och spelade bilbingo. Tyvärr vart det ingen vinst, men det var kul ändå. Dock så regnade det där ett tag, så var lite jobbigt när man var tvungen att ha fönsterna öppna om man ville höra nåt, hehe..
Har beställt ett gravidbälte till bilen, och det kom i måndags så jag hann pröva det igår. Känns bra att ha ett sånt IFALL man nu skulle krocka eller liknande så bältet inte ligger över magen. Även en babysitter har vi beställt och den kom igår men hann aldrig hämta den så får hämta den idag efter jobbet! Så himla kul att börja köpa grejer. Har redan köpt ett babyskydd så det är vi klara med iallafall ;-)
 
Går in i vecka 18 imorgon, alltså gud va fort det går! Har dessutom börja känna rörelser!! ♥ Hade som mest hört att det kunde kännas som typ bubblor i magen, men då jag hade känt som "muskelryckningar" där bebisen ligger så börja jag fundera på om det kunde vara så det kändes, man har ju ingen aning såhär första barnet. Men började googla (bästa vännen just nu) och då stod det då att det kunde kännas så. Så grymt mysigt!
 
Nej, men nu ska jag ta och göra mig i ordning för jobbet. Imorgon jobbar jag 8-18, och på fredag 7-15. Så grymt skönt att sluta tidigt. Jobbar ju annars mest 10-timmarspass.
Hörs!
Har typ inga bilder, hehe