/ allmänt /

30/03/16

Alltså gud vad jag älskar våren. Idag när jag slutade kl 18 så sken solen fortfarande! Så himla härligt. Särskilt nu när solen har börjat värma ordentligt. Är inte alls länge kvar nu till sommaren. Hoppas bara på att det blir en liiite bättre sommar i år. Kommer jobba heltid i sommar också, och det känns riktigt bra. I charken såklart ♥ dock så kommer jag ta två veckors semester och det känns så otroligt bra!! Helt ledig i två veckor.... Vet inte när det hände sist. Har ju jobbat alla somrar och lov sen jag gick i 9an. Så det blir ju jättebra!
 
Imorgon är jag i salladsbaren, 7-16. Skönt med lite såna dagar, dom går så grymt snabbt. När jag kommer hem ska jag städa. Är som skönt att göra bort det innan helgen! Dessutom är jag ledig hela denna helt och då vill jag gärna göra något annat än att städa och tvätta ;-) Ska nog och kolla på Jennys gympatävling, är så längesen sist. Hon är så duktig Jensan ♥
Vi hörs hejjjj
 
/ allmänt /

29/03/16

Hej!
En skön arbetsdag idag, 9-17. Vi kunde till och med samåka idag! Händer ju ungefär aldrig. Men nu blir det två gånger denna vecka, för fredag jobbar vi också ungefär samma tider. Skönt.
Veckohandlade under tiden jag väntade på att Mattias skulle sluta, är som bra att göra bort det.
 
När jag kom hem satte jag igång med maten, hade massa tacoköttfärs från tacon som vi åt i söndags så det fick bli en tacopaj! Är som bra när man kan använda rester till att göra en ny maträtt, man känner sig som duktig då haha. Slipper man slänga massa, det är något jag gör alldeles för mycket tyvärr. Handlar saker som kanske inte behövdes också hinner det bli dåligt så då får jag kasta det istället. Men det ska jag bli bättre på :-)
Medan den var i ugnen så snörde jag ihop en pannkaka som fick åka in i ugnen när pajen var klar. Då har vi morgondagens middag färdig! Slutar kl 18 så är skönt att ha något enkelt till middag då. Tänkte steka upp den imorgon, är lite godare än att bara äta den som den är. Hehe. Pannkaka var något som jag inte alls tyckte om när jag bodde hemma, men man är inte lika kräsen när man själv måste laga maten.
 
Nu är maten bortdiskad och matlådorna står i kylen. Har lite ont i huvudet så ska ta en huvudvärkstablett och sen hoppa i duschen. Blir nog en tidig kväll idag (precis som dom allra flesta). Jaja men vi hörs!
 
/ allmänt /

28/03/16

Ja nu är påskhelgen alldeles snart slut. Har varit mycket skönt att vara lite ledig! Igår kom äntligen Mattias hem igen. Är väl rätt bra att få sakna varandra ibland, men fasiken va skönt det är när vi väl är med varandra igen ♥ Är ju inte så van att vara borta från varandra, händer ju ca bara 1 gång per år.
Så idag har vi haft hela dagen tillsammans. Tvätta två maskiner, lämna tillbaka släp till Carina och Kurt, hämta hans torktumlare (♥♥) och hälsa på mormor och morfar. Där fick vi middag, varmrökt regnbåge, alltså mmmh så jäkla gött. Också fick vi busa med kattungarna.
 
Har varit hemma nån timme och har precis gjort en liten beställning från h&m. Behövde uppdatera liite bland kläderna. Tycker verkligen att det är tråkigt att köpa kläder. Är inte direkt något jag lägger stora summor på. Finns ju mycket roligare saker, typ inredning. Bakning. Ja såna grejer. Men nu är det beställt lite så kanske dröjer lite tills nästa gång.
 
Har hunnit färga håret mitt i helgen också. Blev en hemmafärgning denna gång, första på några år. Men det blev faktiskt riktigt bra, var verkligen behövligt så det kändes fort gjort med färg från coop. S k ö n t!
 
Smörgåstårta bjöd mami på
Såhär ser jag ut nu, tänkte om ni ville ha nån liten uppdatering :-) :-)