/ allmänt /

09/11/16

Hej!
 
Morgonen startade tidigt, var så nyfiken hur det gick i valet så jag smög upp där kring 6 och satte mig direkt framför tvn. Vart inte direkt så positivt överraskad däremot... 
Just nu så har jag dumlekakor i ugnen, ska snart ta ut dom och sätta noblesse på. Har även hunnit baka pepparkaksdrömmar, har lagt ut recept på det och saffransdrömmar i inlägger under. Funderar på att göra nå julgodis, får se om jag hittar nåt som jag tycker låter gott. 
 
I måndags så gjorde jag inte så jättemycket, på kvällen däremot så for jag till byn för att möta upp Agnes och Hanna och laga middag med dom. Var jättekul att träffa dom och dessutom så fick jag ju se Hannas hus som dom nyss flyttat in i! 
Igår så for jag ner till mamma och pappa på eftermiddagen, vi åt middag på byn sen for jag och veckohandla medans Mattias var och kollade på en bil, eller vi hade redan kollat på den i lördags men nu ville vi veta så barnvagnen gick in ;-) Det blev då så att vi köpte den, känns lite bättre att ligga efter vägarna med en lite större bil. Kan ju inte ha toyotan när bebben kommer, då det bara är två dörrar och vill inte att Mattias ska pendla med toyotan till Luleå varje dag heller... Så det känns riktigt bra :-)
 
Idag så hade jag tänkt börja julpynta lite smått, håller på att tvätta upp filtar, dukar osv då det har legat i förrådet sen förra julen ;-) Sen till middag så blir det panerad rödspätta och potatis, mycket gott ska det bli!
Imorgon väntas ett besök hos barnmorskan och på fredag så är det föräldrakurs igen! Känns som att man hänger där jämt, men jag tycker bara det är kul. Att få veta hur alla värden är och på föräldrakursen att få lära sig massor, hehe. 
 
Jaja vi får ta och höras, kram
Är ganska fint just nu när det har kommit lite snö och solen skiner på dagarna. Dock nästan lite vårkänsla, men med julpyntet så kommer den känslan försvinna fort ♥