/ Julen / allmänt /

11/11/16

Hej!
Fredag äntligen, nog för att jag nu är ledig varje dag nu för tiden men det betyder att Mattias också är ledig. Är roligare att ha nån att vara ledig tillsammans med ju :-) Maten står på spisen och puttrar, tänkte prova en ny maträtt, carnitas. Låter så gott, dessutom såg jag och Mattias på ett program där dom åt det och såg verkligen gott ut där så vi får väl se om det går ner! Ett bra alternativ till fredagstacosen kanske? ;-) 
 
Har kommit hem från föräldrautbildningen för nån timma sen, väldigt trevligt även denna gång. Nästa fredag är sista gången, så då är väl tanken att man ska vara fullärd ;-) 
 
Igår så var jag då hos barnmorskan, allting såg fint ut som vanligt. Järnvärdet hade gått upp ännu mer, så järntabletterna hjälper då. Sfmåttet följde kurvan, blodtrycket var bra. Bebisen var livlig och rörde sig när hon skulle lyssna på hjärtljuden, men det lät då bara fint. Är så underbart att få höra det lilla hjärtat picka på ♥ tänk att vi har skapat det där!!
Eftersom det var ett tidigt besök, så hade jag ju hela dagen på mig efteråt så då tog jag med mig mormor och for till piteå. Behövde köpa lite mer julgrejer och jag hittade då det jag skulle ha så är nöjd. Det mesta av julgrejerna är uppe nu iallafall, är väl bara julgranen som saknas men den får vänta ett tag med att åka upp ;-) Supermysigt vart det då här hemma, är så härligt när det lyser i fönstrena nu när det är mörkt så tidigt om dagarna. 
 
Just nu så håller bebisen på att sparka massor, är inte så skönt alltid haha... Trycker sig neråt så det känns som att det kan komma ut en hand från fiffin när som helst (haha) och trycker på blåsan, samtidigt som det känns som att den tänker fixa en egen utgång genom magen. Är inte alltid sådär mysigt som det var i början när den var liten och behändig, känns verkligen att den börjar vara stor nu! 
Samtidigt håller jag på att fundera över för och nackdelar med vaccinet som alla gravida rekommenderas att ta, men jag vet inte om jag riktigt kommer fram till nå vettigt... Hmm, ja får ta mig en funderare där. Vill absolut inte vaccinera mig i onödan och är inte rädd för influensan i sig, men skulle inte vilja bli jättesjuk när jag är höggravid (och kring jultider!!) eller ännu värre, när bebisen är nyfödd. 
 
Jaja, nu ska jag kolla till maten. Vi hörs, kram
 
#1 / / Anonym:

Tog den inte när jag var gravid och överlevde