/ allmänt /

16/11/16

Hej!
Ja helgen bara sprang förbi, och veckan verkar göra dessamma. Onsdag redan! Och idag fyller jag 21 år. 
Har hunnit städa, duscha och gjort slabang. Sen kanske jag har hunnit med en liten powernap ;-) Vaknade iallafall med finsång av Mattias, alltså gullet ♥ och alldeles för fina presenter fick jag!
 
Vad har hänt sen jag senast skrev då? 
Hmm, ja helgen blev väldigt lugn iallafall. Lördag gjorde vi inte alls mycket, söndag så var det farsdag så då var vi bjudna på lunch hos Kurt och Carina. Älgfilé fick vi och det var hur gott som helst. Men det är ju som vanligt när man blir bjuden hos dom :-) Sen vidare och lämna en liten farsdagpresent till min pappa. 
Tänk att nästa år så kommer vi fira Mattias den dagen. Så himla konstigt!! Men han kommer vara världens bästa pappa. Känns så himla bra att skaffa barn med honom. Man ser ju redan nu att han älskar bebis så mycket och det värmer i lillhjärtat mitt ♥
 
Sen har väl veckan rullat på som vanligt. Igår så fick vi mat hos mor och far, väldigt skönt att slippa laga mat hehe. Dessutom hade mamma följt mig och handlat lite grejer till födelsedagsfirandet, så det var jättesnällt. Och Jacob då, får lite glömma honom ;-) 
 
Men vi får ta och höras, kram!