/ allmänt /

21/11/16

Hej!
Måndag IGEN! Veckorna bara rusar iväg samtidigt som vissa dagar verkligen kan gå sakta. Idag så har jag inte gjort så himla mycket, hade lite svårt att somna om när Mattias for på jobbet imorse så det blev en tidig morgon. Men jag gjorde i ordning frulle och åt det framför En unge i minuten. Asså åh, va jag längtar! Lite senare så somnade jag framför tvn. Det är så skönt att bara kunna bädda ner sig och somna nån timme. 
Jag har även hunnit vara ner på byn och veckohandlat, det behövdes verkligen hehe. Veckohandlade aldrig ordentligt förra veckan. Men nu är kylen uppfylld för en vecka iallafall, men glömde lappen hemma så kommer kanske måsta komplettera med nånting. Det var däremot väldigt halkigt på vägen ner, usch såna gånger önskar jag att vi bodde på byn så man slapp vara ute efter vägarna! 
 
I fredags så var jag hos mamma och pappa på kvällen, åt middag hos dom då Mattias hade avskedsmiddag med jobbet. Hämtade honom strax efter 22 och även då var det väldigt dåligt före, eller ja det snöade som bara den. Kunde inte ha på extraljusen för då såg man bara all snö och såg ju ingenting utan dom heller, så inget av det var som bra. Är lite rädd för djur efter vägarna så jag körde då försiktigt och vi tog oss hem ;-) 
Sen i helgen har vi också varit på julmarknad i Öjebyn. Väldigt mysigt med alla stånd, dock så var det ju inte så mycket julstämning när det bara var slask på marken och inge snö.. Jaja, har ju några julmarknader kvar att avverka ;-) Till helgen så är det i storforsen och även skyltsöndag på byn. Längtar! Första advent, så himla fort tiden går. 
Igår så var vi bjudna till mamma och pappa på paltmiddag, mmh så gott det var. Har varit så sjukt sugen på palt i några dagar så nu fick jag det äntligen.
 
Nu tänkte jag ta och plocka undan lite här och börja med middagen om ett tag. Mattias skickade precis ett sms att han var påväg hem från Luleå, ska bli så spännande att få höra hur det har varit såhär första dagen på jobbet!! Men jag tror jag kommer ha det lite jobbigt över att han ska pendla, särskilt i detta väder... Har även fått ett roligt uppdrag, ska göra Matildas tårta till hennes 40årsfest! Så har precis beställt hem lite grejer till det, hoppas att det kommer bli som jag tänker mig ;-)
Vi hörs, kram