/ allmänt /

24/11/16

Hej!
En månad exakt till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp. Väldigt olikt mig måste jag säga!! Men ska sätta mig ner nu och beställa lite grejer som jag vet att jag ska köpa.
 
Veckan har rullat på. Har inte haft allt för mycket för mig. I tisdags så fick jag besök av Frida och Jossan, är så långt mellan gångerna vi ses! Fikade lite, också fick jag en iittala-skål av dom (en sån som jag hade som gick sönder :'(:'() så det var supersnällt, tusen tack ♥
 
Igår på förmiddagen så var jag till barnmorskan för ett besök, vi skrev ett litet brev till bvc som kommer ha hand om oss när bebisen har kommit, känns så overkligt. Pratade lite om förlossningen och sen gjorde det vanliga, mätte magen, tog stick i fingret, vägde och lyssnade hjärtljuden. Järnvärdet hade gått ner lite igen tyvärr, men jag får kämpa på med järntabletterna. Sen när vi lyssnade på hjärtljuden så var det ca 180, alltså alldeles för högt. Fick sitta och vila ett tag för att se så dom gick ner, annars så ville hon skicka in mig för en koll så bebisen inte var stressad. Men nästa gång vi lyssnade på hjärtljuden så var det ca 145, så det var nog bara att bebisen hade lite hög puls efter det lilla gympapasset som den precis hade haft. Men man hinner ju bli lite orolig! Busungen inni måggan ♥
Igårkväll så träffade jag Miriam, Nina, Emma och Evelina! Hade rätt mycket att prata om, som alltid. Dessutom få höra vad Nina hade gjort i usa! Fick även en present av henne, line dried cotton doftljus i värmeljusform, asså mmh. Hon hade läst bloggis och sett att jag önska mig det, fina ninni! ♥ Miriam hade gjort saffranskladdkaka och Nina hade gjort bananbread, så vi fikade och njöt i Miriams mysiga lägenhet ;-) 
 
Idag så hade jag tänkt julbaka lite, wienernougat iallafall sen så får vi väl se vad jag hittar mer för nå. Kanske chokladkolan med havssalt, har längtat sen förra året att göra den igen hehe. Sen till middag så blir det torsk i citronsås, det är verkligen ett favvorecept!
Roligt att jämföra bilder! Vecka 26 och vecka 35, lite skillnad ändå :-)
Bebisen tycker om att lägga sig på ena sidan ibland, kan se så himla roligt ut