/ allmänt /

26/11/16

Hej!
Nu har halva helgen gått, och jag ska alldeles strax slänga mig i soffan. Ska bli så skönt!! 
Igår så tog jag med mig mormor också for vi in till stan, hade jag tänkt på att det är black friday OCH löning skulle jag nog ha väntat några dagar, hehe. Men jag tyckte det gick bra iallafall, hittade rätt mycket och det var ändå inte så himla farligt med folk. Det enda är ju att jag helst inte kör i Luleå, men det går bra när man väl är där. Mycket trevlig dag iallafall! Tänkte att det skulle bli en kort sväng, men nja vi for hemifrån kl 9 också var vi hemma strax före kl 17 så vart väl inte såå kort... Men jag är inte så himla ofta i luleå så man får väl passa på. 
Jag köpte några amningsbhar och amningslinnen tills när bebben är ute, så kan man börja packa bbväskan snart kanske. Också köpte jag första paketet blöjor, alltså ååh ♥ börjar vara nära nu! 
På kvällen så överraskade mina fina vänner mig med en babyshower!! Blev så himla glad, alldeles för snälla är dom ♥ Fick presenter, sen satt vi och surrade, fikade och hade det bara allmänt trevligt. Toppen kväll, som alltid när jag hänger med dom :-) 
 
Idag så tog vi sovmorgon, och så fixade vi frulle. Sen var det bara att hoppa i duschen och fixa oss då vi tänkte fara med halva min family till storforsen på marknaden! På vägen till marknaden så hann vi även köra på ett rådjur. Man inser ju verkligen hur fort det kan gå, reagerade knappt så var den påkörd och vi hade hunnit en bra bit på vägen. Som tur var så är det ju ett litet djur, och bilen klarade sig förvånansvärt bra så det kändes skönt! 
Marknaden var såå mysig, som vanligt. Stämningen är alltid så bra på såna ställen! Köpte lite mjukkaka, glögg och fudge. 
När vi kom tillbaka till byn så for jag och mamma och handlade till middagen. Entrecote och smashed potatoes, vart såå gott. Är mätt än. 
 
Imorgon så är det första advent, alltså gud va tiden går fort! Tänkte stiga upp lite tidigare och koka risgrynsgröt till frulle och griljera julskinka, här är julkänslorna på topp. Älskar det. Dessutom är det så vitt och fint ute nu. Hatar att köra bil när det snöar (kanske dumt då att flytta till tvärån om man hatar att köra bil) men är man bara hemma och ser snöflingorna falla när man är inne i värmen, då är det ju så jäkla mysigt. Imorgon är det ju även skyltsöndag, så då ska vi självklart gå på byn ett tag. Brukar ju gå rätt fort att gå igenom alla affärer, men även där så är det ju stämningen som gör allt. Myspys! 
 
Nej nu ska jag göra Mattias sällskap i soffan, vi hörs! Kram