/ allmänt /

29/11/16

Hej!
Då var det ny vecka och denna vecka tror jag inte att jag har något speciellt inplanerat. Förutom julmarknad på hägnan till helgen, så då får vi hoppas att det är bra väder så vi kan fara! 
 
Idag så har jag varit och veckohandlat, så himla skönt att ha det bortgjort. Sen när jag kom hem så hade jag fått sms att jag hade två paket att hämta ut, typiskt att smsen inte kom innan jag var hemma! Jaja, ska väl ner nån fler dag. Börjar faktiskt vara färdig med julklapparna. Så himla skönt! 
Annars har jag inte gjort så mycket, har sovit väldigt dåligt inatt då jag har haft väldigt ont på vänster sida av magen. Har gjort ont varje gång jag vänt mig och efter jag hade varit på toa så kunde jag knappt resa mig så då fick Mattias komma och hjälpa mig. Jag steg upp samtidigt som Mattias, typ kring 5 och bäddade ner mig i soffan med massa kuddar så då gick det bra och jag kunde somna om nån timme. När jag vaknade så hade jag inte ont nå mer, men har känt av det lite till och från under dagen så har tagit det riktigt lugnt. Hade tänkt renbädda och städa i sovrummet, men det får vi väl ta kanske imorgon eller så ;-)
 
Nu står potatisen och kokar och fisken är i ugnen. Tänkte ta och snöra ihop en pepparkaksdeg, så det finns när lusten faller sig på att göra ett pepparkakshus. Åh va jag hittar mycket inspiration, finns så många jag skulle vilja göra... 
 
Idag så är det prick 1 månad kvar till bebisen är beräknad! Heeelt sjukt så fort tiden har gått. 7 månader har gått ganska exakt sen jag fick veta att lilla plutten låg där inne. Det känns ju som nyss?! Samtidigt så känns det som att jag har varit gravid en hel evighet, hehe...
Jaja, nu ska jag sätta igång med pepparkaksdegen sen så ska jag plocka i diskmaskinen. Kram!