/ allmänt /

31/10/16

Hej!
Ja nu går jag officiellt på gravidpenning. Känns så himla konstigt! Idag har jag iallafall inte gjort så mycket. Bakat saffransdrömmar, sjukt goda. Tycker inte ens om drömmar egentligen, och småkakor tycker jag inte heller är så roligt att baka haha. Men dom vart iallafall väldigt lyckade! Nu står grytan på spisen och kokar, har gjort det nu i snart 3 timmar. Tror det kommer bli mycket gott!
 
I helgen så har vi inte gjort jättemycket heller. Lördag så for vi in till piteå, gick lite snabbt på stan och där hittade jag en halsduk, pannband och två gravidtröjor. Kan i princip inte ha nå av mina vanliga kläder, så det är lite begränsat hehe. Sedan for vi på backen och gick på lite affärer där, ville nämligen kolla efter en ljusslinga till bron och det hittade vi. Satte upp den igår och det vart verkligen mysigt! Ännu mer julkänslor, som om jag inte har nog hehe. På kvällen så gjorde vi hemmagjord pizza och karvade ut en pumpa. Den vart verkligen inte fin tyvärr, mellanrummet mellan munnen och näsan ramlade loss... 
 
Igår så storstädade vi, skönt att ha det gjort. Orkar inte städa hela huset själv längre, lite irriterande... Men det går ju fort iallafall när man är två.
 
Nej, nu börjar maten bli färdig så ska ta och stänga ner här nu. Kram