/ Graviditeten / allmänt /

28/09/16

Hej!!
Idag så är jag ledig, jobbar endast 3 dagar även denna vecka och det känns helt ok faktiskt, särskilt just nu för har så himla ont i bröstryggen, vet inte riktigt vad det kan vara. Obehagligt är det iallafall, har lite jobbigt både att sitta och ligga på rygg, det som funkar är att ligga på sidan, stå eller sitta fast då vääldigt rak i ryggen, hehe man känner sig ju lite stel. Så har sovit dåligt inatt.
Iallafall så jobbade jag 9,30-17,30 igår, efter jobbet så var mamma och pappa så snäll som bjöd på middag! Suupergod soppa med vitlöksbröd, sen hade jag köpt så vi gjorde gino till efterrätt.. Var såå mätt efteråt! Väldigt uppskattat iallafall att slippa fundera över middagen.
 
När jag kom hem och kollade posten såg jag att jag hade fått ett brev från försäkringskassan, man hinner ju bli så nervös att det ska vara nå mer papper att skicka in eller att jag har fått nekad graviditetspenning. Men denna gång var det ett bra besked, jag har nämligen fått hel graviditetspenning!! Från och med 30/10, det betyder att jag jobbar ganska exakt en månad till. Känns väldigt skönt att äntligen ha fått besked, och att det blev med bästa möjliga utgången. Hade verkligen inte klarat av att jobba till slutet, känner redan nu hur mycket tyngre det blir vecka för vecka. Sen är det ju ett väldigt tungt jobb. Är såå glad, få vara hemma årets bästa månader (enligt mig) och bara mysa och förbereda inför bebisens ankomst. Dessutom slippa den där julstressen med massa jobb samtidigt som man ska försöka julmysa, utan kan strosa på och har ganska mycket tid jämfört med om jag skulle ha jobbat. 
 
Just nu så sparkar bebisen så himla mycket, känner verkligen tydligt att det är antingen nå små fötter eller händer som är och har sig. Både häftigt och lite läskigt samtidigt!! Och så är det det grymt coolt att man kan känna bebisen ha hicka. Vill bara ha bebisen i min famn! Men snart så.. imorgon är det 3 månader kvar innan beräknad förlossning :-)